REKLAMI GEÇ

TLB’de görev değişikliği

TLB’de görev değişikliği

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Denizli İl başkanlığında görev değişimi. Yönetim kurulunun aldığı kararla Tugay Dinç il başkanlığı görevini İlkay Esma Uysal’a devretti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2016 Pazar, 11:38

TLB Denizli Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Örgütsel düzenlemelerin ve faaliyetlerin tartışıldığı toplantıda, yeni başkan da belirlendi. TLB Denizli İl Başkanı Tugay Direnç, oy birliğiyle alınan kararla görevini İlkay Esma Uysal’a devretti.

KARNELERİYLE BİRLİKTE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET EDECEKLER
TLB Denizli il başkanı İlkay Esma Uysal, TLB Denizli il örgütü olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirecekleri faaliyetlerin planlamasının yapıldığı toplantıda, alınan kararlardan bazılarını şöyle açıkladı:
“ TLB Denizli öğrencileri olarak 22 Ocak Cuma günü karne alacağız. Karnelerimizi aldığımızda ilk olarak annelerimize, babalarımıza gösteririz. Ancak şehit aileleri de bizim anne ve babamızdır. Bizler onların da evlatları sayılırız. O nedenle. Karnelerimizle birlikte şehit ailelerini ziyaret edeceğiz.”

MUMCU’YU KONUK EDECEĞİZ
“Ocak ayı içerisinde ayrıca Uğur Mumcu’nun ağabeyi Ceyhan Mumcu’yu konuk edeceğiz. Ankara’daki Karlı Sokakta’ki evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu yaşamını yitiren Gazeteci Araştırmacı ve Yazar Uğur Mumcu’nun ölümünün 23.yıldönümü olan 24 Ocak’ta düzenleyeceğimiz konferansa, konuşmacı olarak Ceyhan Mumcu’yu davet ettik. Mumcu ile birlikte TLB Genel Başkanı Bora Çelik’te bizlerle birlikte olacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı