REKLAMI GEÇ

Turizmci gelecekten emin

Turizmci gelecekten emin

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Türk turizmcileri olarak “2023’de 50 milyon turist 50 milyar dolar gelir” hedefine ulaşacaklarına emin olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2016 Pazartesi, 13:25

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, 15 Temmuz da gerçekleşen başarısız kalkışma hareketinin ardından yaptığı açıklama da, asla kabul edilemeyecek bu kalkışma girişiminden Türk demokrasisinin, Türk halkının demokrasiye olan inancı ve sağduyusu ile kalkışma hareketinin başarı ile önlenmiş olmasından emeği geçenlere teşekkür etti, “Turizm camiası olarak aydınlık geleceğimize ait umutlarımızı hiçbir zaman yitirmeden muhafaza ediyoruz” dedi.

Demokrasi nöbetine devam ettiklerini ifade eden Şen, şu an Türk turizminin durumunu tartışmaktan ziyade kazanılan demokrasi zaferinin konuşulması gerektiğini söyledi. Şen, “Türk turizmcileri olarak hükümetimizin de desteği ile en kısa zaman da Türk turizmi parlak günlerine dönecektir. 2023’deki 50 milyon turist, 50 milyar dolar hedefine ulaşacağımızdan kuşkumuz yok” dedi.

Özellikle kalkışma hareketinden sonra iki büyük pazar olan Almanya ve Rusya’dan hükümet ve tüketiciler tarafından olumsuz açıklama, davranış ve tutumun olmamasının da sevindirdiğini belirten Şen,tatilini yarıda keserek ülkesine dönmek isteyen yabancı ziyaretçilerinde sayısının önemsenmeyecek kadar az olduğunu kaydetti.

Şen, “Ülkemizde birlik, beraberlik, demokrasiye inancımız hep beraber bir bütün olarak devam ettiği sürece aşamayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı