REKLAMI GEÇ

Turizmciler 2017’den umutlu

Turizmciler 2017’den umutlu

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri, geleneksel hale gelen sonbahar etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlikte 2016 turizmi değerlendirildi. DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, 2016 yılını unutmak istediklerini belirterek 2017 yılından umutlu olduklarını ifade etti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 10:09

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri geleneksel hale gelen Sonbahar Kokteyli’nde bir araya geldi. Saki Restaurant’ta düzenlenen buluşmaya katılan DENTUROD üyeleri 2016 turizmini değerlendirdi, 2017 yılından beklentileri ele aldı.

denizli-turizmci-kabustan-uyanmak-istiyor-denturod-1

2016 yılı turizmini değerlendirmek için bir araya geldiklerini belirten DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “2016 yılını unutmak, biran önce 2016 yılının Türkiye’den uzaklaşmasını istiyoruz. Ülkemiz için de iyi anılar olmayan bir yıl oldu. İnşallah 2016 yılından umutla bakarak, 2017 yılının hem turizm hem de insanlar için iyi bir şekilde gelmesi dileğimizdir” dedi.

“CİDDİ ANLAMDA RUS MİSAFİR BEKLİYORUZ”
Türkiye’nin Rusya ile olan anlaşmalarının iyiye gittiğini belirten Şen, “2014 yılında 4 buçuk milyon Rus’u ağırlamıştık. 2015 yılında bu yine 4 milyon seviyelerindeydi. 2016 yılında 200 bin gibi çok küçük rakamlara düştü. 2017’den umutluyuz. İyi rakamlara ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Çünkü Ruslar ülkemizi severler, özlemiş durumdalar. 2017 yılında ülkemizi kesinlikle tercih edecekler. Ciddi anlamda Rus misafir bekliyoruz” diye konuştu.

AKŞAM YEMEĞİ FİYATINA TERMAL
Pamukkale’deki tesislerden bir akşam yemeği fiyatına yararlanılabileceğini aktaran Şen, “Kış turizmi için termal iyi gelir kampanyası yapmıştık. Yerli turistlerimiz tercih etmişti. Bu kampanya aynı şekilde devam edecek. Vatandaşlarımız Pamukkale’deki tesislerden çok uygun fiyatlara, akşam yemeği fiyatına yararlanabilecekler. Biz hem Denizli’deki hem civar illerdeki tüm vatandaşlarımızı Pamukkale’ye davet ediyoruz” diye konuştu.

Etkinlik gecenin geç saatlerine kadar kokteyl ile sürdü.

denizli-turizmci-kabustan-uyanmak-istiyor-denturod-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı