REKLAMI GEÇ

Türkiye Beyazay Derneği’nden Vali Erkmen’i ziyaret

Türkiye Beyazay Derneği’nden Vali Erkmen’i ziyaret

“Eğitim Her Engeli Aşar” Kampanyası kapsamında yapılacak etkinliklere katılmak üzere Denizli’ye gelen Türkiye Beyazay Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2010 Cuma, 17:18

Ziyarete, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Başkan Yardımcısı Mehmet Öcalan, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ile Dernek Üyesi Sanatcı Metin Şentürk katıldı.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Denizli’de gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, Eğitim Her Engeli Aşar Kampanyası’nda Ege Bölgesi’nin liderliğini Denizli’nin üstelendiğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, Türkiye Beyazay Derneği Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli hakkında bilgiler verdi. Denizli’de çalışkan ve müteşebbis insanların bulunduğu belirten Vali Erkmen, yılda 3 milyar dolar ihracatın yapıldığını ve bunun da büyük kısmını ev tekstilinin oluşturduğunu söyledi. Eğitim alanında Denizli’nin eğitim seviyesinin yüksek olduğunu söyleyen Vali Erkmen, Denizli’nin üniversite sınavlarında ilk beşin içinde olan bir il olduğunu ve hayırseverlerin eğitime katkısının çok olduğunu sözlerine ekledi.

Engelliler konusunda yapılan çalışmalardan dolayı dernek yetkililerine teşekkür eden Vali Yavuz Erkmen, engelliler konusunda Denizli’de yoğun çalışmaların olduğunu, özellikle yeni yapılan okullarda engelli vatandaşların yararlanabileceği tarzda yapıldığına dikkat çekti. Engelsiz Yaşam Merkezi konusunda yapım aşamasına gelindiğini ifade eden Vali Erkmen, Denizli Belediyesi’nin engelliler konusunda takdir edilecek çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Engelli çocuklara yönelik okullar bazında, Denizli’nin seviyesinin oldukça iyi durumda olduğunu sözlerine ekleyen Vali Erkmen, bu konuda İlkadım Erken Çocukluk ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve bunun gibi yeni okulların ve sınıfların açıldığını ifade etti.

Konuşmaların sonunda Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Vali Yavuz Erkmen’e günün anısına hediye takdim etti. Vali Yavuz Erkmen’de Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Lokman Ayva’ya plaket vererek, diğer konuklara da çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı