REKLAMI GEÇ

Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Türkmenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Memur-Sen Denizli Şubesi üyeleri, Türkmendağı’nda gerçekleşen saldırılarda hayatını kaybeden Türkmenler için gıyabi namazı kıldı, Rusya ve Esed’e tepki gösterildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 13:28

Memur-Sen Denizli Şubesi üyeleri Türkmendağı’nda hayatını kaybeden Türkmenler için Yeni Cami’de gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namaz öncesi açıklama yapan Genç Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Yasin Karaman, “Türkiye’nin gençleri olarak, bu katliamlara, ortaklarına, Esed’e ve Rusya’ya sessiz kalmayacağız. Buradan sesleniyoruz. Zalim Rusya, piyonun Esed’i de alıp bölgeden defol. Ölüm kusan uçaklarını, kan akıtan askerlerini de al, bölgeden defol. Ey Putin, cani arkadaşın, vahşet ortağın Esed’i Kremlin’de misafir edebilirsin ama İslam topraklarından defol. Putin bölgeden kanlı ellerini çek. Genç Memur-Sen olarak, güç odaklarının uluslar arası çıkarlarına, silah tüccarlarının kar hırsların, zalimlerin kan emici heveslerine karşı masum çocukların, mazlum insanların yanında olmaya, arkasında durmaya devam edeceğiz ve hep birlikte haykıracağız” dedi.

Basın açıklamasının ardından öğle namazına müteakip Türkmenler için gıyabi namazı kılındı.

denizli-memur-sen-turkmen-giyabi-namazi-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı