REKLAMI GEÇ

Ülkü Ocakları üyelerinden kan bağışı

Ülkü Ocakları üyelerinden kan bağışı

Denizli Ülkü Ocakları üyeleri, Cumhuriyet Bayramı ve Kızılay Haftası dolayısıyla kan bağışında bulundu. Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, kan bağışında bulunanlara teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2016 Cumartesi, 16:43

Saltak caddesindeki Denizli Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirilen kan bağışına Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Önceli, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Turgay Demirtaş, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Kan vermenin hem sağlık hem de ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşılabilmesi açısından önemli olduğuna vurgulayan Denizli Ülkü Ocakları Sosyal Sorumluluk Masası Başkanı Mimar Ayşe Keskin ve Bayanlar Birimi Sorumlusu Aybüke Yanık, “Günümüzde kan bağışı sadece acil ihtiyaç olunca akıllara geliyor. Ancak, kan üretilemeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Her gün binlerce insan kan kaybından dolayı hayatını kaybetmektedir. Ülkemizde kan bağışı oranı halen ne yazık ki çok düşük seviyelerdedir. Milletçe kan bağışı alışkanlığı ve bunun bilinci çok azdır. Bu sebep ile duyarlılık oluşturmak amacıyla Biz de Denizli Ülkü Ocakları olarak hem Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümü, Cumhuriyet Bayramı ve hem de Kızılay Haftası nedeniyle bugün böyle bir etkinlik düzenledik” dediler.

OTÇU’DAN TEŞEKKÜR
Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da, Ülkü Ocakları üyelerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ile de bir süre görüşen Otçu, sosyal sorumluluk projeleri konusunda işbirliği yapma konusunda görüş birliğine vardılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı