REKLAMI GEÇ

YENİMEDYADER Albay Yıldız’ı ziyaret etti

YENİMEDYADER Albay Yıldız’ı ziyaret etti

Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği üyeleri İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız’ı ziyaret etti. İnternet yayıncılarını samimi bir ortamda ağırlayan Albay Yıldız, suç ve suçluyla ilgili detaylar da paylaştı. Son 10 yılda 60 gram eroin ele geçirildiğini belirten Albay Yıldız, son bir yıl içinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar ile 5 kilogram eroin yakalandığını ifade etti. Albay Yıldız, faili meçhul olayların çözümünde de önemli mesafeler kat ettiklerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2017 Cumartesi, 13:41

Denizli’de internet haberciliğinin önemli aktörlerinin bir araya gelerek kurduğu Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER), kent protokolü ziyaretlerini sürdürüyor. Sedat Kurt’un başkanlığında kurulan derneğin üyeleri, Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile bir araya geldi.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette dernek ve faaliyeti ile ilgili bilgiler veren YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, haberciliğin hızla geliştiği internet ortamında daha etkili ve daha kaliteli yayıncılık yapabilmek için bir araya geldiklerini söyledi.

ALBAY YILDIZ’DAN SICAK KARŞILAMA
Denizli İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, internet medyasını ve yeni kurulan YENİMEDYADER’i yakından takip ettiğini belirterek, çabaların her türlü takdiri hak ettiğini söyledi.

JANDARMA ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Ziyarette Denizli’de jandarmanın çalışmalarına ilişkin çarpıcı bilgiler veren Albay Yıldız, faili meçhuller ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarla ilgili rakamsal veriler de paylaştı.

“FAİLİ MEÇHULLERİ ÇÖZÜYORUZ”
Suçun önlenmesinin öncelikli görevleri olduğunu, ancak suç işlendikten sonra da faillere en kısa sürede ulaşıp, olayı aydınlatmanın da büyük önem taşıdığını belirten Jandarma Komutanı, 2014 yılında 960, 2015’te 330 ve 2016’da da 225 faili meçhul olayın aydınlatıldığını kaydetti.

ZEHİR TACİRLERİYLE MÜCADELE
Denizli genelinde uyuşturucuya sıfır tolerans ilkesiyle hareket ettiklerini anlatan Albay Cengiz Yıldız, ciddi oranlarda uyuşturucu madde ile çok sayıda uyuşturucu tacirinin ele geçirildiğini ifade etti.

Son 10 yılda yakalanan eroin miktarının 60 gram olduğunu hatırlatan Albay Yıldız, “Son bir yıl içinde gerçekleştirdiğimiz operasyonlarda ele geçirdiğimiz eroin miktarı ise 5 kilogram. Bu çok büyük bir rakam. Bunun yanında Denizli gibi illerde az olan kokain yakalama oranımız da yüksek. Son 1 yılda 690 gram kokain ele geçirdik. Bununla birlikte yüz binlerce uyuşturucu hap ve kilolarca esrar da imha edildi” dedi.

Denizli’nin huzurlu ve sakin bir il olması için tüm imkanların seferber edildiğini, tüm ekiplerin özveriyle çalıştığını dile getiren Albay Cengiz Yıldız, “Suç ve suçluyla mücadelemiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı