REKLAMI GEÇ

144 güreşçi şampiyonluk için yarışacak

144 güreşçi şampiyonluk için yarışacak

Bu yıl 6.sı düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Müsabakasına Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ev sahipliği yapıyor. Müsabakalara 22 ilden 14-17 yaş grubu 144 güreşçi katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2015 Pazar, 15:49

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye 6. Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası Yetiştirme Yurdu Spor Salonu’nda başladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen müsabakalara, 22 ili temsil eden 144 sporcu, 24 antrenör ve 16 yönetici katıldı.

gures-musabakasi-sm
Müsabakalalar , sporcuların seremonisi ile başladı. seremoniye, Vali Yardımcısı Cengiz Ata, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürüğü Ahmet Altın ve sporcular katıldı.

gures-musabakasi-ic
Müsabakalar hakkında bilgi veren İl Müdürü Ahmet Altın, “Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye 6. Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasının öncesinde ve şampiyona süresince ilimizde temsilcilikleri bulunan Ulusal Medya kuruluşları ile Yerel Basın ve Yayın kuruluşlarımızın sportif etkinliğimiz ile ilgili yazılı ve görsel yayınlar gerçekleştirilmesi halinde Denizli halkının etkinliğimize katılım sağlayacağı böylece de çocuklarımızın içinde yaşadıkları toplumun bir parçası olarak beğenilme , önemsenme gibi değerleri hissedecekleri, toplumsal kaynaşma ve kucaklaşmanın sağlanacağı düşünülmektedir” dedi.

Müsabakalar, 8 Eylül Salı günü saat 12.00’de düzenlenecek madalya töreni ile sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı