REKLAMI GEÇ

24 yıl sonra buluştular

Denizli Gazi İlköğretim Okulu’ndan 1984 yılında mezun olan 5/A sınıfı öğrencileri tam 24 yıl sonra internet sayesinde bir araya geldi. 24 yıldır birbirlerini görmeyen 25 sınıf arkadaşının buluşmasında duygulu anlar yaşandı.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2008 Pazartesi, 01:00

İstanbul, İzmir, Antalya’dan gelerek Denizli’de buluşan 25 sınıf arkadaşı ilk önce kendilerini okutan öğretmenleri Ülkü Turgut’u evinde ziyaret etti. 5-A öğrencileri gece de Dayı Restoran’da bir araya gelip gönüllerince eğlendi.

24 yıl sonra 25 sınıf arkadaşının buluşmasını sağlayan Ebru Bilgin, sanal alem sayesinde bir araya geldiklerini söyledi. Facebook Sitesi sayesinde bu buluşmanın gerçekleştiğini belirten Ebru Bilgin, “24 yıl önce Gazi İlköğretim Okulu’ndan mezun olduk. Yıllar sonra bağımız koptu. Kimimiz Denizli’de kaldı kimimiz diğer şehirlere yerleşti. Facebook Sitesi’ne kayıt oldum. Önce birkaç sınıf arkadaşı ile orda karşılaştık. Sonra ağımız genişledi. Şimdi buradayız. Çok mutluyuz. Sanırım iletişimimiz artık kesilmeyecek. Gelecek yıllarda da yine böyle toplanıp hasret gidereceğiz. İnternetin faydalarını buruda da gördük. Yaz tatilini de hep birlikte geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

24 yıl önce mezun ettiği öğrencilerini karşısında görünce çok duygulanan 60 yaşındaki öğretmen Ülkü Turgut’ta duygulu anlar yaşadı. Öğrencileri ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu kaydeden öğretmen Ülkü Turgut, “Bazı öğrencilerimi 24 yıl sonra gördüm. Bazıları ile burada karşılaşıyorduk. Hepsi çoluk çocuğa karışmış. Öğrencilerimle birlikte olmak bana büyük keyif verdi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı