REKLAMI GEÇ

4 üniversitenin öğrencileri Marmaris’te buluşuyor

4 üniversitenin öğrencileri Marmaris’te buluşuyor

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Yalçın Tülüce’nin organize ettiği ve NCK Otomotiv’in sponsorluğunda gerçekleştirilen Marmaris Gezisi 23 Nisan’da. PAÜ, Süleyman Demirel Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Muğla Üniversitesi öğrencilerinin buluşacağı gezi festival havasında geçecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2015 Cuma, 11:44

Çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Marmaris Gezisi’nin 2.’si 23 Nisan’da gerçekleştirilecek. PAÜ, Süleyman Demirel Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Muğla Üniversitesi öğrencilerinin buluşacağı geziye NCK Otomotiv’in sahibi Nuri Kalay sponsor oluyor.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Yalçın Tülüce, geziyi düzenlemekteki amaçlarının hem gezmek, görmek hem de yoğun ders stresinden uzaklaşmak olduğunu belirtti.

İŞTE GEZİ PROGRAMI
Tülüce, gezi hakkında şu bilgileri verdi:
“23 Nisan sabahı saat 07:30’da Çamlık’taki Lemar Cafe’de yapılan kahvaltının ardından Marmaris’e hareket edeceğiz ve saat 11.30-12.00 arasında Marmaris’te olmayı planlıyoruz. Hemen katılımcılarımızla birlikte tekne turuna çıkacağız ve Marmaris’in koylarının güzelliklerini keşfedeceğiz. Tabi ki denize girmek isteyen arkadaşlarımızın denize girmesi için bir süre kıyıda dinleneceğiz. Ayrıca öğle yemeğimizi de teknede yiyeceğiz. Marmaris’e döndüğümüzde, arkadaşlarımıza serbest zaman ayıracağız. Bu zaman içerisinde arkadaşlarımız saat 23.30’a kadar keyiflerince gezebilecek. 23.30’da Club Areena’da olacağız. Ertesi gün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında yola çıkıp saat 07.30 sıralarında Denizli’de olmayı planlıyoruz. Ben tüm PAÜ öğrencilerini bu geziye bekliyorum. Hem arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir gün geçirmeleri, hem de Marmaris’in güzelliklerini keşfetmeleri için bu geziye davet ediyorum.”

GEZİYE NASIL KATILACAKSINIZ
Geziye katılmak isteyenler, Lemar Kafe ve Ekol Kırtasiye’den 65 lira karşılığında bilet alabilecekler. Gezi hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 0 544 424 80 20 numaralı telefondan Yalçın Tülüce’ye, 0 544 223 68 15 numaralı telefondan İbrahim Çağlar ile 0 541 254 52 10 numaralı telefondan ise Avşar Altuğ’a ulaşabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı