REKLAMI GEÇ

41 hekim, 41 fotoğrafla “Şiddete hayır” diyecek

41 hekim, 41 fotoğrafla “Şiddete hayır” diyecek

41 hekim, 41 fotoğraf ile “Şiddete hayır” sergisi açıyor. 15 Ekim Perşembe günü Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılacak sergide ülkenin dört bir yanından hekimler eserlerini görücüye çıkaracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2019 Çarşamba, 18:11

Geçtiğimiz Mart ayında “Tıp Haftası” etkinlikleri kapsamında ortaya çıkan projede, ortak noktaları hekim olmak ve fotoğrafa gönül vermek olan ülkenin farklı yörelerinden 41 doktor gönüllü oldu.

Kadına, çocuğa ve sağlık personeline şiddetin üst düzeye tırmandığı, sağlık kurumlarının ve personellerinin sürekli şiddet haberleri ile gündeme geldiği son günlerde, 41 hekim sanatın iyileştirici gücüne inanarak 41 fotoğrafı bir araya getirerek sergi oluşturdu.

Grup adına sergiye ilişkin bilgi veren Dr. Gürkan Şahin, dile getirilmek istenenin “sağlıkta şiddetle değil, çektiğimiz fotoğraflarla gündeme gelmek istiyoruz” çığlığı olduğunu kaydetti.

Serginin ilk olarak Adana’da gösterime girdiğini, daha sonra Gaziantep, Mersin, Samsun, İzmir. Aydın ve ilçeleri ile Nevşehir, Aksaray, Ankara ve Urfa’da izleyicileri ile buluştuğunu anlatan Dr. Şahin, 15 Kasım’da Denizli Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılacak sergi, 21 Kasım’a kadar görülebileceğini kaydetti.

Küratörlüğünü Dr. Tuğrul Tunca’nın üstlendiği ve saat 17.30’da açılacak sergiye eserleri ile katılan hekimler Abdulhakim Arısoy, Ahmet Özkara, Ali Erhan Kılıçoğlu, Aslıhan Aktemel, Aslı Ünal Tunca, Ayhan Özkur, Ayhan Pnarlı, Ayşe Aslıhan Karcı, Cengiz Torun, Cengizhan Emre, Civan Koca,Dilek Dai Özcengiz, Eda Bengi Yılmaz, Elçin Yoldaşcan, Emel Öztürk,Emre Yengel, Ergün Karadağ, Erhan Kutsal, Ertuğrul Tanrıkulu, Fatih Çiftçi, Gamze Yücel Ergene, Goncagül Ayhan, Günhan Özerdem, Gürkan Mersin, Leyla Genç, Mehmet Kondakçı, Mehmet Sürer, Mesut Kurt,Muhammet Yıldız, Mustafa Ajlan Uçar, Muzaffer Temel, Mücahit Taşer,Naciye Batmaz, Neşe Çam, Nureddin Özdener, Seyfi Arslan, Şule Solmaz Köksal, Şükrü Güngör, Timur Yılmaz, Ufuk Akdıkan, Yakup Şahin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı