REKLAMI GEÇ

ADM EDAŞ’ın gönüllü kan bağışçıları

ADM EDAŞ’ın gönüllü kan bağışçıları

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (EDAŞ) gönüllü bağışçıları, kan verme geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Bir grup şirket çalışanı, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2016 Cuma, 10:20

ADM EDAŞ, şirket bünyesinde üç ayda bir düzenlediği kan bağışı kampanyasını 2016 yılında da devam ettiriyor. Kızılay’ın daimi gönüllü kan bağışçıları listesinde yer alan şirketin çalışanları, genel müdürlük binasında Kızılay ekibine kan verdi.

ADM EDAŞ Kalite ve Kurumsal İletişim Müdürü Elvan Yazıcı, sosyal girişimci bir şirket kimliği ile çevre, eğitim, sağlık, spor, kültür ve sanat gibi birçok farklı alanda sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını belirtti.

Kan bağışlarını da bu çerçevede sürdürdüklerini ifade eden Yazıcı, “Projelerimizin gizli kahramanları ise çalışma arkadaşlarımız, onların değerli destekleri ile projelerimiz hayat buluyor ve büyüyor. Çalışma arkadaşlarımızın katılımı ve göstermiş oldukları büyük hassasiyetle Kızılay’ın daimi bağışçıları arasında yer almaktan gurur duyuyoruz. Faaliyet bölgemizde sekiz yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına katılarak duyarlılık gösteren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

aydem-kan-bagisi-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı