REKLAMI GEÇ

AKUT gönüllüleri sokak hayvanları için koştu

AKUT gönüllüleri sokak hayvanları için koştu

PAÜ AKUT öğrenci topluluğu sokak hayvanları için maraton adını verdikleri koşuda sokak hayvanlarına mama yetiştirdi görevi tamamladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2019 Pazartesi, 16:40

AKUT gönüllüleri ilginç bir etkinlikle sokak hayvanları için farkındalık oluşturmayı başardı. Maraton adı verilen görevli koşuya 40 yarışmacı katıldı.

Çamlık’tan başlayan rotada 6 kilometre boyunca koşan yarışmacılar üç istasyonda onları bekleyen Akut gönüllülerinden sokak hayvanları için mama aldı ve diğer istasyonlara taşıdı. Son istasyonda aldıkları mamaların üzerindeki koordinatları takip eden koşucular farklı noktalarda konuşlandırılmış mama kabını bulmaya çalıştı. Topladıkları mamaları kaplarına boşaltan koşucular, mama kabı üzerindeki hedef kartını alarak başlangıç noktasına getirmek için kıyasıya mücadele ettiler.

Denizli’deki bazı firmaların desteği ile gerçekleşen yarış yaklaşık üç saat sürdü. Her bölge birincisine madalya ve hediyeler verildi.

PAÜ Akut Öğrenci Topluluğu sorumluları farkındalık oluşturmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söylerken, katılımcılar bu etkinliğin parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı