REKLAMI GEÇ

Av. Erdal Çam’ın oğlu mutluluğa yelken açtı

Av. Erdal Çam’ın oğlu mutluluğa yelken açtı

Denizli’nin önceki dönem Baro Başkanlarından Av. Erdal Çam’ın mutlu günü. Sevgül-Erdal Çam çiftinin oğulları Coşkun, yaşamını gönlünü kaptırdığı Naciye-Veli Şen çiftinin Seda Şen ile birleştirdi. Genç çift, Bodrum Ambrossia Otel’de düzenlenen dillere destan düğünle evlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2018 Çarşamba, 15:09

Denizli’nin en seçkin avukatlarından biri olan, yıllarca Denizli Barosu Başkanlığı görevini yürüten Erdal Çam, oğlu Coşkun Çam’ı evlendirdi.

Medikal mühendisi olan ve doktorlara kalp gibi çok özel ameliyatlarda kullanılan operasyon cihazlarının kullanımını öğreten Coşkun Çam ile arkadaş ortamında tanıştığı ve kısa sürede gönlünü kaptırdığı ekonomist Seda Şen’in düğünleri Bodrum Ambrossia Otel’de gerçekleştirildi.

Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ve çok sayıda seçkin konuğun mutluluklarına şahitlik ettiği Seda-Coşkun Çam çifti, yaşamlarının bundan sonraki bölümünü birlikte geçirmeye “Evet” dedi ve mutluluğa yelken açtı.

Bodrum’un eşsiz güzelliğinde gerçekleştirilen düğün töreni dillere destandı. Davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak oldu, doyasıya eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı