REKLAMI GEÇ

Aydın’a Çallı Emniyet Müdürü Ekici atandı

Aydın’a Çallı Emniyet Müdürü Ekici atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve sabah erken saatlerde açıklanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Denizli’nin yanı sıra komşumuz Aydın’da da değişim getirdi. Aydın’a Çallı Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2019 Cuma, 11:11

Resmi Gazete’de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir merkeze alındı, yerine de Ağrı Emniyet Müdürü Kenan Yıldız atandı.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile değişim yaşanan 49 ilden biri de Aydın oldu. Komşunun yeni emniyet müdürü ise tanıdık bir isim.

Aydın Emniyet Müdürlüğüne, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici atandı. Ekici, Denizli’nin tanıdığı bir isim ve Çallı.

MEHMET SUAT EKİCİ KİMDİR?
11 Haziran 1969 tarihinde Çal’da dünyaya geldi. 1 Ağustos 1991 yılında Polis Akademisi’nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. Sırasıyla İstanbul, Başbakanlık Koruma Müdürlüğü, KOM Daire Başkanlığı, İstanbul Etiler PMYO’da görev yaptı. İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, 2015 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. emnÖzel Güvenlik Denetleme Başkanlığı kadrosunda Polis Başmüfettişi iken, 14 Mart 2016 tarih ve 2016/135 sayılı Kararname ile Van İl Emniyet Müdürü olarak atandı, 15 Mart 2016 tarihinde görevine başlayan Ekici son kararnameyle Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı