REKLAMI GEÇ

Babanın ‘bağımlı’ evlat isyanı

Babanın ‘bağımlı’ evlat isyanı

Denizlisporlu eski futbolcu ve antrenör, 59 yaşındaki Zafer K., uçucu madde bağımlısı 23 yaşındaki oğlu Ü.U.K.’nın çevresine zarar veren ve sürekli olay çıkartan biri haline geldiğini, en son evi ateşe verdiğini belirterek, “Yüzlerce futbolcu genç yetiştirdim ama kendi oğluma sahip çıkamadım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2016 Cumartesi, 16:34

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Hacıkaplanlar Mahallesi’nde oturan Zafer K., 1970 ile 1975 yılları arasında Denizlispor, Göztepe ve Şekerspor gibi takımlarda profesyonel olarak futbol oynadı. 3 çocuğu olan Zafer K., bir süre de antrenörlük yaptı, çok sayıda futbolcu yetiştirdi. Zafer K., sahip çıkamadığı oğlu Ü.U.K.’nın insanlara zarar verdiğini ve acilen tedavi edilmesi gerektiğini belirterek, “Çaresiz kaldığım için ben de geçen gün (perşembe) evin çatısına çıkarak intihar etmek istedim, ancak polisler dalgınlığımdan faydalanıp, beni kurtardı. Artık yeter, ölmek istiyorum” diye konuştu.

babanin_uyusturucu_bagimlisi_evlat_isyani-ic

OĞLU EVİ ATEŞE VERDİ
Oğlunun daha önce evin çatısındaki kiremitleri yola fırlattığı ve yoldan geçenleri yaraladığı için tutuklandığını anlatan Zafer K., kısa süre cezaevinde kaldıktan sonra serbest kaldığını, yine olaylar çıkartarak insanlara zarar verdiğini ve dün oturdukları evi yaktığını söyledi. Oturduğu evi ateşe veren Ü.U.K.’nın çıkardığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ev kullanılmaz hale gelirken, baba Zafer K. çaresizliğine isyan etti. Oğlunun tedavi edilmesi için gerekli yerlere müracaat etmesine rağmen hiçbir sonuç alamadığını belirten Zafer K., “Evde iki oğlumla birlikte 3 kişi yaşıyoruz. Annesi yıllar önce bırakıp gitti. Elimde dilekçeler var. Her yere müracaat ettim. Ancak oğlumu tedavi etmiyorlar. İnsanlara ve çevresine zarar veriyor. Polis alıyor, hastaneye götürüyor, sonra ise serbest bırakıyor” dedi.

babanin_uyusturucu_bagimlisi_evlat_isyani-iccbabanin_uyusturucu_bagimlisi_evlat_isyani-icc

Profesyonel olarak futbol oynadığını ve antrenörlük yaptığını belirten Zafer K., “Futbolcu gençler yetiştirdim ama kendi oğluma sahip çıkamadım. Oğlumu gözden kaçırdım, devletimizden en büyük yardımı oğlumun tedavi edilmesi için istiyorum. Oğlumun toplum içinde iyi bir kişi olana kadar, saygın bir kişi olana kadar tedavi altında kalmasını istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı