REKLAMI GEÇ

Bisikleti gelin arabası yaptılar

Bisikleti gelin arabası yaptılar

Denizli’de bisiklet sevdalısı genç çift, gelin arabası olarak bisikleti kullandı. Çifte bisikletli arkadaşları eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2018 Pazartesi, 17:51

Hafta sonu dünya evine giren Pamukkale Bisiklet Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Mıhçıoğlu ile bisiklet tutkunu eşi Şafak Mıhçıoğlu’nun gelin arabası, süsledikleri bisikletleri oldu. Denizlili Mıhcıoğlu çifti gelin arabası olarak bisikleti tercih edince caddelerde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gümrük ve ticaret denetmeni Hakan Mıhçıoğlu, önceki gün yönetici asistanı Şafak Özkan ile dünya evine girdi.

Mıhçıoğlu, Yenişehir Mahallesi’nden bisikletçi arkadaşları ile birlikte gelin almak için Karaman Mahallesi’ne geldi. Eşini bisikletine bindiren damat Hakan Mıhçıoğlu, arkadaşlarıyla birlikte Delikliçınar Meydanı’na kadar pedal çevirdi.

Genç çift Çınar Meydanı’nda tur attıktan sonra Valilik istikametine ilerledi. Mıhçıoğlu çifti daha sonra bisikletleriyle birlikte düğün salonunun yolunu tuttu.

Bisikleti gelin arabası yaparak doğa dostu bir düğün gerçekleştirdiklerini belirten Hakan-Şafak Mıhçıoğlu çifti, ”Trafikte biz bisikletçilerinde olduğunu fark ettirmek istedik. En mutlu günümüzde bisiklete bindiğimiz için çok mutlu olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı