REKLAMI GEÇ

Bu kez de canlı heykel oldu

Bu kez de canlı heykel oldu

Avusturyalı Jurgen Willem, “sanat sokakta” diyerek, bu kez ‘yaşayan heykel’ etkinliği gerçekleştirdi. Candoğan Parkı önünde hareketsiz olarak duran Willem’i görenler, önce meraklı gözlerle baktı, sonra da bir kağıda dizeler yazıp üzerine yapıştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 17:16

Bazen sevgi ve hoşgörüye dikkat çekmek için ‘Free Hug’ olarak bilinen ‘sarılmak bedava’ eylemini gerçekleştiren, bazen yeşile boyanmış halde karşımıza çıkan, bazen canlı tuval olan Jurgen Willem, bu kez ‘yaşayan heykel’ etkinliğine imza attı.

Etkinlik için Gazi Bulvarı’ndaki Candoğan Parkı önünündeki alanı seçen Willem, ‘Hamlet’ yazılı ahşap kaidenin üzerine çıkıp bulvardan geçenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Kendisini izleyenlere çerçeve içindeki “Çoğu insan hayatını sessiz bir çaresizlik içinde yaşar. Peki bunu kabullenmek niye? Yaşıyorum, yaşıyorsun, yaşıyoruz işte. Ve zorlu oyun devam etmekte. Bu zorlu oyun devam ederken belki sende katılmak istersin bir dizeyle. Çünkü kim ne derse desin fikirler ve sözler dünyayı değiştirebilecek güce sahiptir” yazısıyla seslenen Willem, “Peki senin dizen ne olacak?” diye soruyor.

Yorumlar

arif   -  Bağlantı 10 Ekim 2015, 00:53

Bu kişiyinin faaliyeti belediye zabıta ekipleri ve emniyet güçleri tarafından sonlandırıldı nedenki?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı