REKLAMI GEÇ

Bu kitabın geliri kadınların

Bu kitabın geliri kadınların

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül’ün kaleme aldığı “Hepitalizm” adlı kitabının bütün geliri kadınlara yönelik mikrokredide kullanılması için Türkiye İsrafı Önleme Vakfına bağışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2020 Salı, 15:20

Kadınların ev ekonomisine katkı sunmak ve kendi ayakları üzerinde durmaları için oluşturulan Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül’ün kaleme aldığı “Hepitalizm” adlı kitabın geliri mikrokredide kullanılmak üzere Türkiye İsrafı Önleme Vakfı’na bağışlandı. Kitabında kapitalizmin ve küreselleşmenin yol açtığı sorunları anlatan Prof. Dr. Aziz Akgül, Türkiye Grameen Mikrofinans Programı’nın bugüne kadar 200 bin kadını ekonomik hayata dahil ettiğini bildirdi. Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve 22. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Aziz Akgül, hepitalizmin mutlu bir toplumu öngördüğünü belirterek, “Bu kitabın amacı da dünyada bütün insanların mutluluğunu sağlayacak şekilde, yeni bir paradigma olarak Hepitalizmi ülke liderlerine, siyasilere, karar vericilere, stratejistlere ve okuyuculara sunarak, değişik bakış açılarından dünyamızı yeniden değerlendirmelerine katkı sağlamaktır” dedi.

HAYATIN SADELİĞİNE İHTİYAÇ VARDIR
“Hepitalizm” kelimesinin Türk Patent ve Marka Kurumu Markalar Dairesi Başkanlığı tarafından Prof. Dr. Aziz Akgül adına tescillendiğini kaydeden ve kendini “HEPİTALİST” olarak tanımlayan Prof. Dr. Aziz Akgül, bir mutluluk, hoşgörü̈ve merhamet yaklaşımı olan Hepitalizmin tüm dünyada uygulanabilmesini dilerken “Gösterişin ve kibrin kol gezdiği bir çağda, hayatın sadeliğine ihtiyaç vardır. Özellikle de koronavirüs salgını sonrasında ‘kutunun dışında düşünerek’, fazlalıklarımızdan arınıp sadeleşerek, farklılığın birlikteliğini sağlayabiliriz” diyor. Hepitalizm kitabında Nobel Barış Ödülü sahibi mikrokredinin dünyadaki öncüsü Prof. Dr. Muhammed Yunus’un önsözü de yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı