REKLAMI GEÇ

Bunu yapanlar bulunmalı ve cezalandırılmalı

Bunu yapanlar bulunmalı ve cezalandırılmalı

Son günlerde Denizli’nin farklı bölgelerinde sokak köpekleri birbiri ardına zehirlenmeye başladı. Son bir ay içinde ikisi sahipli 8 köpeğin zehirlenerek öldürülmesinin ardından Denizli Hayvanları Koruma Derneği harekete geçti. Mobese kayıtlarının incelenmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile görüştüklerini söyleyen Dernek Başkan Yardımcısı Simge Ünal, suçluların bulunmasını ve cezalandırılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2016 Cuma, 12:50

Delikliçınar ve Bayramyeri başta olmak üzere bir çok bölgede sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğünü belirten Sokak Hayvanları Derneği Başkan Yardımcısı Simge Ünal, 2’si sahipli 6 köpeğin vicdansızların kurbanı olduğunu ifade etti.

Bayramyeri ve Delikliçınar Meydanı’ndaki sokak köpeklerinden sık sık şikayetçi olunduğunu belirten Ünal, “Sokak hayvanlarından şikayet eden bir kesim vardı. Zehirli mamalarını oralara koyan da mutlaka onlardır. Ancak kimin yaptığının bulunması için mobese kameralarının incelenmesi gerekir. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran ile görüştük. Mobeselerin incelenmesini istedik. Ancak hala bir cevap alamadık” dedi.

SUÇLULAR TESPİT EDİLMELİ VE CEZALANDIRILMALI
Mobese kameraları incelenerek suçluların tespit edilmesini isteyen Ünal, “2’si sahipli 8 köpeğin zehirlenerek ölmelerine neden olan kişiler biran önce tespit edilmeli ve cezalandırılmalı” dedi.

Hayvan dostlarına da çağrıda bulunan Ünal, “Sokağınızdaki hayvanlara sahip çıkın. Onların katledilmesine izin vermeyin. Onlara vereceğiniz bir kap yiyecek ve su, hayatta kalmasını sağlayacaktır” diye konuştu.

Yorumlar

kml   -  Bağlantı 16 Nisan 2016, 12:40

Gereksiz ve sudan sebeplerle insanın bile öldürüldüğü günümüzde köpeklerin zehirlenmesi ne yazık ki normal gelmeye başladı…! acaba cahiliye devrinde bu kadar vahşet ve cinayet oluyor muydu? İnsanlık nereye gidiyor ..? sorusunun cevabı aranmalıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı