REKLAMI GEÇ

Çalındı zannettiği otomobili dereden çıktı

Çalındı zannettiği otomobili dereden çıktı

Ornaz Vadisi’ne kuzu göbeği toplamaya giden İlkay Çetin döndüğünde otomobilini bıraktığı yerde bulamayınca, çalındığını düşünüp jandarmaya ihbarda bulundu. Bakın otomobili nereden çıktı…

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 17:56

İki gün önce Başkarcı Mahallesi’ndeki Ornaz Vadisi’ne 20 ZZ 899 plakalı otomobili ile kuzu göbeği toplamaya giden İlkay Çetin, döndüğünde aracını park ettiği yerde bulamadı. 

ic-1Hemen jandarmayı arayarak çalıntı ihbarında bulundu. Jandarma ekiplerinin iki günlük çalışmasından sonuç alınamayınca, akla gelen bir ihtimal üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı dalgıçlar, Ornaz Deresi’nde araştırma yaptı.

ic-2Otomobil, derenin 8 metre dibindeydi. Park halindeki otomobil, el freni tutmadığı için harekete geçmiş ve derenin derinliklerine gömülmüştü. Otomobil çekici ile sudan çıkartılarak, sahibine teslim edildi. Otomobilin camları patlamış, motor bölümü de balçıkla dolmuştu. İlkay Çetin, bir yandan aracının bulunmasına sevinirken, bir yandan da eski haline getirmek için harcaması gereken parayı hesaplıyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı