REKLAMI GEÇ

Ceren’i ameliyata Haluk Levent ve Ramazanoğlu uğurladı

Ceren’i ameliyata Haluk Levent ve Ramazanoğlu uğurladı

Doğuştan kalbi delik olan ve takılan yapay damarın da işlevini yitirmesiyle zor günler geçiren Ceren Beler (21), Ankara Şehir Hastanesi’nde yüksek riskli bir operasyon geçirdi. Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nun yakından ilgilendiği Ceren, ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2019 Cuma, 12:40

21 yaşındaki Ceren Beler, doğuştan kalbi delik olması ve bir damarının da gelişmemesi nedeniyle 3 yaşından bu yana yaşam savaşı veriyor. Gelişmeyen damarı değiştirilen, ancak onun da işlevini yitirmesiyle riskli bir sürece giren Ceren’i, ameliyatı için Sanatçı Haluk Levent’ten yardım istediği video ile tanıdık.

SEMA RAMAZANOĞLU VE HALUK LEVENT SEFERBER OLDU
Yardım çağrısına kısa sürede yanıt veren sevilen sanatçı Haluk Levent, bir yandan Ceren’e moral verdi, bir yandan da kurucusu olduğu Ahbat Grubu aracılığı ile ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için seferberlik başlattı.

Haluk Levent’in Ceren için başlattığı mücadeleye bir destek de eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu’ndan geldi.

ÖNCE EVİNDE ZİYARET ETTİLER
Dr. Ramazanoğlu ile Sanatçı Haluk Levent, söz verdikleri üzere önce Ceren Beler’i evinde ziyaret etti, moral verdi. Üçlünün bu buluşması, Ceren’in operasyonuna yönelik ciddi gelişmeleri de beraberinde getirdi.

Riskli bir operasyon geçirmesi gereken, ancak başvurdukları doktorların ameliyata sıcak bakmaması, Ceren’i iyiden iyiye umutsuzluğa sürüklemişti. Sanatçı Haluk Levent, Ceren’in ve ailesinin ekonomik sorunlarının çözümü için çaba harcarken, sağlığına ilişkin yapılması gerekenleri de Dr. Sema Ramazanoğlu üstlendi.

RAMAZANOĞLU ANKARA’YA CEREN’İN DOSYASIYLA GİTTİ
Dr. Sema Ramazanoğlu’nun girişimleriyle Ceren’in ameliyatı için tüm koşullar oluşturuldu. Ceren’in dosyasını alarak Ankara’ya götüren Ramazanoğlu, Ankara Şehir Hastanesi’nde konunun uzmanı hocalar ile inceledi, Ceren’in operasyonu hastane kurulunda da değerlendirildi.

AİLE BİLGİLENDİRİLDİ, AMELİYAT KARARI ALINDI
Ceren’in ameliyatına ilişkin tüm detayların tartışıldığı, risklerin belirlendiği ön inceleme sürecinin ardından Ceren’in ailesi bilgilendirildi. Yapılan değerlendirmelerin sonrasında ise çok riskli olan ameliyat kararı alındı.

HASTANEDE DE YALNIZ BIRAKMADILAR
Dr. Sema Ramazanoğlu ve Sanatçı Haluk Levent, Ceren Beler’i Ankara Şehir Hastanesi’nde de yalnız bırakmadı. Ramazanoğlu Ceren’i bizzat ziyaret ederek operasyon öncesi moral verdi, sanatçı Haluk Levent de cep telefonuyla görüntülü konuşarak yanında olduklarını söyledi.

DÜN SABAH AMELİYATA ALINDI
Ankara Şehir Hastanesi’nde tüm tetkikleri tamamlanan Ceren Beler, uzman cerrahlar tarafından dün sabah ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren Ceren Beler, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

RAMAZANOĞLU: “ÇOK RİSKLİ BİR OPERASYONDU”
Uzun süredir Ceren ile yakından ilgilenen, sağlığına kavuşması için yoğun çaba harcayan Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizlihaber.com’a sürece ilişkin açıklamalar yaptı.

Ameliyatın çok başarılı geçtiğini belirten Dr. Sema Ramazanoğlu, “Ceren’in operasyonu yüksek risk taşıyan, çok zor bir ameliyattı. Türkiye’nin en iyi hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi’nde, yine Türkiye’nin en iyi ekibi bu zor ameliyatı gerçekleştirdi. Ceren için yapılabileceklerin en iyisi yapıldı” dedi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINDA TUTULUYOR
Ameliyat sonrası Ceren’in yoğun bakıma alındığını belirten Dr. Ramazanoğlu, “Ben de yakından takip ediyorum. Ceren hepimizin evladı, kardeşi. Şu anda yoğun bakımda tedavi altında ve Türkiye’nin en iyi ekibinin takibi altında. Tek çabamız Ceren’in sağlığına kavuyabilmesi, konforlu ve rahat bir yaşam sürebilmesi için” dedi.

Ceren’e ve ailesine desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini belirten Dr. Sema Ramazanoğlu, “Ceren bizim de çocuğumuz. Elimizden geleni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Dualarımız Ceren’le, bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı