REKLAMI GEÇ

Ceren sağlığına kavuştu, ilk ziyaretçisi yine Haluk Levent oldu

Ceren sağlığına kavuştu, ilk ziyaretçisi yine Haluk Levent oldu

Haluk Levent, riskli bir ameliyat geçiren Ceren Beler’i yine yalnız bırakmadı. Ankara’da kritik bir kalp ameliyatına giren, başarılı operasyonun ardından bir süre yoğun bakımda tutulan Ceren Beler, normal servise alındı. Sanatçı Haluk Levent, operasyon öncesi verdiği sözü tuttu, Ceren’i ilk ziyaret eden isim oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2020 Çarşamba, 12:13

Doğuştan kalbi delik olan ve takılan yapay damarın da işlevini yitirmesiyle zor günler geçiren Ceren Beler (21), Ankara Şehir Hastanesi’nde yüksek riskli bir operasyon geçirmişti.

Hayırsever kimliği ile milyonların gönlünde taht kuran Sanatçı Haluk Levent’in operasyon öncesinde her aşamasında yanında olduğu Ceren’e eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu da destek vermiş, ameliyatı ile yakından ilgilenmişti.

Ameliyat öncesi Ceren ile canlı telefon bağlantısı yapan Sanatçı Haluk Levent, operasyon sonrasında ziyaret sözü vermişti.

OPERASYON VE YOĞUN BAKIM SÜRECİ BAŞARILI GEÇTİ
Ramazanoğlu’nun girişimleriyle Ankara Şehir Hastanesi’nde uzman ekip tarafından 26 Aralık’ta ameliyata alınan Ceren, uzun süredir mücadele ettiği sağlık sorunlarından kurtuldu.

Operasyon sonrası uzun ve yorucu bir yoğun bakım süreci geçiren Ceren Beler, sağlığına kavuştu ve normal servise alındı.

İLK ZİYARETÇİSİ YİNE HALUK LEVENT OLDU
Ceren’in çağrısına kulak veren ve her aşamada yanında olan Haluk Levent, söz verdiği gibi genç kızın ameliyatı sonrasındaki ilk ziyaretçisi oldu. Ankara Şehir Hastanesi’nde Ceren’i ziyaret eden Haluk Levent, sosyal medya hesabından da paylaştı.

Sevilen sanatçı, “Yıllarca akciğer ve kalp rahatsızlığı ile savaştı. Ve Ankara’dayız. Sonunda ameliyatı gerçekleşti. Ve ona söz vermiştim. ‘Sen ameliyattan çık, ben sana komik anılarımı anlatacağım’ diye. Bol bol güldürdüm valla Ceren’i” paylaşımı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı