REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan şahitliğinde yılın nikahı

Cumhurbaşkanı Erdoğan şahitliğinde yılın nikahı

Eski Ekonomi Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atila Şükrü Zeybekci ile Elif Sertkan’ın yaşamlarını birleştirdiği yılın nikahında şahitliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2018 Cumartesi, 14:53

Denizli tarihi günlerinden birini daha yaşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30. kez geldiği Denizli’de iki ayrı programından biri olan yılın nikahı başladı.

Erdoğan, eski Ekonomi Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci ile Elif Sertkan’ın nikahına katıldı.

Günler öncesinden titizlikle hazırlanan salona davetliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önce alınmaya başlandı.

Erdoğan’ın Çardak Havaalanı’ndan helikopter ile bölgeye geçmesinin ardından hareketlilik arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nikah salonuna girişinden itibaren coşku doruğa tırmandı.

Ali Sürücüoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı.

DEVLETİN ZİRVESİ ŞAHİTLİK ETTİ
Atilla Şükrü Zeybekci ile Elif Sertkan’ın nikahına ise devletin zirvesi şahitlik etti. Nikah şahitleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Meclis Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, işadamı Rıza Akça yer aldı.

Nikah sonrası İl Müftüsü Mehmet Aşık genç çift için dua etti.

EVLİLİK CÜZDANINI ERDOĞAN VERDİ
Nikahın ardından kısa bir konuşma yapan ve genç çifte mutluluk dileyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evlilik cüzdanını geline verdi.

Yılın nikahı, aile fotoğrafının çektirilmesiyle noktalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı