REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Kadınları uyuşturucuya savaş açtı

Cumhuriyet Kadınları uyuşturucuya savaş açtı

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi, uyuşturucuya karşı mücadele kampanyası başlattı. Dernek Başkanı Cennet Kasapoğlu dernek binasında yaptığı toplantı ile çalışmaları ve amaçları hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2020 Pazartesi, 18:04

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi, gün geçtikçe artan ve tehlike boyutu büyüyen uyuşturucuya karşı mücadele kampanyası başlattı. Dernek binasında yapılan toplantı ile çalışmaları ve amaçları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Cennet Kasapoğlu, kampanyanın Türkiye çapında etkili olacak bir çalışma haline geleceğinden emin olduklarını söyledi.

Başkan Kasapoğlu, “Cumhuriyet Kadınları Derneği, ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan ve son yıllarda giderek yaygınlaşan uyuşturucu, uyarıcı madde kullanımı konusunda farkındalık yaratmak, anneler aracılığı ile toplumun uyuşturucu ile mücadeleye katılımını sağlamak, ön izleme çalışmalarını güçlendirmek, gençlerimizi ve geleceğimizi korumak için Türkiye çapında etkili bir kampanya başlatmıştır. Derneğimiz devletimize ve ulusumuza yönelik tehditlerin farkındadır. Ülkemizin jeopolitik konumu ve genç nüfusu uyuşturucu tacirleri için de Türkiyemizi hedef haline getirmektedir. Bağımsızlığımıza yönelik saldırılar aynı zamanda ulusal kültürümüzü bozmayı, yok etmeyi amaçlamaktadır” dedi.

ANNE ELLERİMİZİ UZATIYORUZ!
Annelerin bu mücadelede önemli bir yer tuttuğunu da belirten Kasapoğlu, “Sevgisiyle değiştiren, güven veren, koruyan, geliştiren, eğiten, kararlı ve güçlü duruşuyla gençlerimize hayata tutunacakları anne ellerimizi uzatıyoruz. Ve yine annelerin harekete geçirici etkisine inanarak; bütün kamu kurum ve kuruluşlarını, belediyelerimizi, kitle örgütlerimizi, basınımızı, kanaat önderlerini ve Türk Milletinin her ferdini sorumluluğa, gençlerimizi hayatta tutmaya, birlikte olmaya ve desteklemeye davet ediyoruz. Uyuşturucuya karşı, sevgiyle tutun, güvenle tutun, sporla tutun, tiyatroyla tutun, müzikle tutun, edebiyatla tutun, resimle tutun, dansla tutun, doğayla tutun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı