REKLAMI GEÇ

Damarlarındaki asil kanı kirletme

Damarlarındaki asil kanı kirletme

Denizli Ülkü Ocakları “Yeni Mücadele Cephemiz Uyuşturucuyla Mücadele, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” kampanyası başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2017 Perşembe, 12:26

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ve Ülkü Ocaklı Gençler, Delikliçınar’daki Meserret Sokak ve çevresindeki kaferlerdeki gençlere, üzerinde “Yeni Mücadele Cephemiz Uyuşturucuyla Mücadele, Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme” yazılı tişört dağıttı.

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Olcay Kılavuz önderliğinde Uyuşturucuyla mücadele kampanyası başlattık. Bugün maalesef tüm dünyada olduğu gibi Türk gençliğini de avuçlarının içine alarak etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu çeteleri ve bunlarla ilişkili odaklar kirli oyunlarına devam etmektedir. Ne yazık ki bu kirli oyunun etkileri sokaklarımızda, okullarımızda hatta evlerimizde her yerde kendini hissettirmektedir. Kişi ve toplum sağlığını, aile kurumunu, ahlaki değerleri, gençlerin eğitimini ve gelişimini tehdit eden uyuşturucu kullanımı ile evrensel insan haklarına saygılı, sosyal çevrenin değerlerini de dikkate alarak topluma karşı sorumluluk duygusuyla hareket eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı “Uyuşturucu İle Mücadele Platformu” çalışmalarına bugün de tüm kararlılığıyla devam etmektedir” dedi.

Öncel, kampanya çerçevesinde yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı