REKLAMI GEÇ

Damat ile gelin düğün pozunu havuzda verdi

Damat ile gelin düğün pozunu havuzda verdi

Denizli’nin genç mimarlarından Sena Başdil ve Denizli Barosu’nun genç avukatlarından Mehmet Güneş, yaşamlarını görkemli bir düğün töreniyle birleştirdi. Siyaset ve iş dünyasını buluşturan masal gibi düğünde, gelin ile damat son pozu havuzda verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2015 Çarşamba, 09:48

Başdil ve Güneş aileleri, yaşamlarının en mutlu günlerinden birisini yaşadı. İsmail Başdil ve Denizlihaber.com yazarlarından Mukaddes Başdil ’in kızları Mimar Sena Başdil ile Nesrin Güneş’in oğlu Avukat Mehmet Güneş, mutluluğa yelken açtı.

Genç çift, hayatlarının en güzel ve en anlamlı gününe, seçkin davetlilerin huzurunda adım attı. Sena Başdil ve Mehmet Güneş’in nikah töreni Giza Plaza’da yapıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Arman Üney ve Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan’ın tanıklığında, nikah memurunun sorusuna evet yanıtını veren genç çift, bir ömür sürecek mutluluğa imza attı.

Akşam da Colossae Hotel’de düğün töreni yapıldı. Güneş çifti, maskeli sağdıç ve nedimeler eşliğinde, 1970’lı yıllarda Yasemin Kumral’ın dillerden düşmeyen şarkısı “Bim Bam Bom” şarkısını söyleyerek salona girdi.

Konukların doyasıya eğlendiği düğün töreninin sonunda kurdelanın altında “Lambada” şarkısı eşliğinde dans ederek geçen Sena ve Mehmet Güneş, havuza atlayıp gecenin pozunu burada verdi.

ANONS

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı