REKLAMI GEÇ

15 yıllık aşkta mutlu son

15 yıllık aşkta mutlu son

İşadamı Abdülkadir Uslu’nun kızı Nurçin ile ile işadamı Ali İpek’in oğlu Tuna, 15 yıl süren aşkı nikahla perçinledi. Nikahın şahitlerinden biri de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci oldu.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2017 Cumartesi, 16:14

Denizlispor’un eski başkanlarından işadamı Ali İpek’in oğlu Tuna ile Denizli’nin tanınmış işadamlarından Abdülkadir Uslu’nun kızı Nurçin, Pamukkale Tenis Kulübü’ndeki Marla Restorant’ta nikahlandı. Düğün ise, Colossae Otel’de yapılacak.

Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Nurçin Uslu ile Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu Tuna İpek, 15 yıl süren aşklarının ardından muratlarına erdi.

Genç çiftin nikah töreni Marla Restorant’ta yapıldı. Nikaha Uslu ve İpek ailelerinin yakınları, iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Gelin ile damadın nikah şahitliğini ise, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Denizli eski valililerinden Yusuf Ziya Göksu ve işadamı Selami Urhan yaptı. Nikahı ise, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci kıydı.

Değirmenci, genç çiftin nikahını kıydıktan sonra mutluluklar diledi, evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı