REKLAMI GEÇ

Denizli aradığı lezzeti burada bulacak

Denizli aradığı lezzeti burada bulacak

6 bin şubesi bulunan dünya devi bir firmanın Türkiye satın alma müdürü Levent Soysal, Mehmet Kandemir ile kurduğu King’s Roof Wernuar Otel Restoran’ı düzenlediği toplantıyla tanıttı. Soysal, “Neden böyle bir yer açtınız?” sorusuna “Denizli’de aradığım lezzeti bulamayınca kendim açtım” yanıtını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2017 Çarşamba, 17:27

Antalya Yolu üzerinde faaliyete geçmeye hazırlanan King’s Roof Wernuar Otel Restoran, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Kahvaltılı basın toplantısında Wernuar hakkında bilgi veren Levent Soysal, Wernuar’ın, yaklaşık 20 yıl önce Denizli Lisesi’nin köşesinde küçük bir kulübede hizmete başladığını belirtti. Soysal, “Anlamı Fransızca’da yeşil siyah olan Wernuar, bugün burada tekrar hayata geçiyor. Düşük maliyetli, yüksek kaliteli ürünleri Denizli halkıyla buluşturmak istiyoruz” dedi.

Soysal gazetecilerin “Neden böyle bir yer açtınız?” sorusunu ise, “Denizli’de aradığım lezzeti bulamayınca kendim açtım” diyerek esprili bir dille yanıtladı.

24 Aralık’ta resmi açılışı yapacaklarını söyleyen Soysal, “Wernuar’ın yanında 26 odalı butik otelimiz King’s Roof da bu pazar günü yapacağımız açılış ile resmen hizmete girecek. Gerek Wernuar, gerekse King’s Roof ile halkımıza en iyi hizmeti vereceğimizden eminim” diye konuştu.

ÇORBA VE DÜRÜMDE İDDİALI
Özel tarifli çorba ve dürümde çok iddialı olduklarını ifade eden Soysal, “Denizli halkı bu tatları çok sevecek. Dürüm için Adana’dan usta getirttik. Kullandığımız ürünlerin tamamını organik ürünlerden topluyoruz. Kalite ve lezzet konusunda asla ödün vermiyoruz” dedi.

DÜNYA DEVİ FİRMANIN SATINALMA MÜDÜRÜ
Levent Soysal aynı zamanda Avrupa ve ABD’nin en büyük tekstil toptancılarından birinin Türkiye Satın Alma Müdürü olarak da görev yapıyor. Potansiyeli çok yüksek olan firma, yalnızca Denizli’den yıllık yaklaşık olarak 25 milyon dolarlık iş bağlantısı yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı