REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

DENİZLİ BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Denizlispor eski başkanı ve yatırımcı işadamı Mustafa Üstek’in oğlu Süleyman Üstek hayatını tekstilci işadamı Kerim Akay’ın kızı Merve Akay ile birleştirdi. Görkemli düğün İstanbul’da yapıldı, nikah merasimi için Denizli seçildi. Özel gecede siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2018 Pazartesi, 11:44

Denizlispor eski başkanı, yatırımcı işadamı Mustafa Üstek ve eşi Nurşen Üstek’in büyük oğulları Süleyman Üstek ile İstanbul’da tekstil sektörünün önemli temsilcilerinden işadamı Kerim Akay ve eşi Tuba Akay’ın kızları Merve Akay’ın üniversitede başlayan aşkları, nikah masasına taşındı.

Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu çift düğün merasimlerini geçen hafta İstanbul’da çok özel konukların katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Sinanpaşa’daki Shangri-La Bosphorus’taki düğün törenine Denizli ve İstanbul’dan çok özel konuklar katıldı. İş ve siyaset dünyasının önemli simalarının eşliğindeki düğün töreninin ikinci ayağı da Denizli’de gerçekleşti.

Hafta sonunda Göveçlik’teki Kültür Sitesi’ndeki düğün yemeğinin ardından nikah merasimi yapıldı.
Nikah törenine Denizli iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini, Denizli Valisi Hasan Karahan, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli eski milletvekili ve Adalet Bakan eski Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık gibi isimler yaptı.

Nikahi kıyan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çifte mutluluklar diledi. Genç çiftten üç kez gür sesle ‘evet’ demelerini isteyen Başkan Osman Zolan nikah cüzdanını gelin Merve Akay’a teslim etti.

Kültür Sitesi’nde gün boyu süren düğün yemeğinde genç çift ve aileleri misafirleri kapıda karşıladı. Binlerce davetlinin katıldığı nikah töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizlispor eski başkanı Mustafa Üstek aynı gün oynanan Denizlispor – Giresunspor karşılaşmasını da hatırlatarak, “Bugün çifte mutluluk yaşıyorum. Bizim için çok özel bir gün olan bu günde, yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Denizlispor’un da çok önemli bir maçta galip gelmesi bizleri çok mutlu etti. Bir yandan misafirlerimiz ile ilgilenirken bir yandan da cep telefonlarımızla sürekli maçı takip etmeye çalıştık” diye konuştu.

Yorumlar

ahmet albaş   -  Bağlantı 26 Kasım 2018, 13:07

Mübarek olsun Mutluluklar dileriz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı