REKLAMI GEÇ

İşadamı Mehmet Kocabay hayatını kaybetti

İşadamı Mehmet Kocabay hayatını kaybetti

1994 yerel seçimlerinde DYP’den Denizli Belediye Başkan adayı olan, kentin tanınmış işadamlarından Mehmet Kocabay hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 10:33

72 yaşındaki işadamı ve inşaat mühendisi Mehmet Kocabay, dün tedavi gördüğü Özel Cerrahi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Petrol, inşaat ve seracılık sektöründe faaliyet gösteren kentin tanınmış işadamlarından Mehmet Kocabay, 1989-1994 yılları arasında Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Denizli Belediye Meclis üyeliği yapmış, CHP’li Ali Marım’ın kazandığı 1994 yerel seçimlerinde de yine DYP’den Belediye Başkan adayı olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de kalp ameliyatı olan Kocabay, fenalaşınca Özel Cerrahi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Kocabay, dün akşam saatlerinde vefat etti. Kocabay, Cuma vakti Ulu Cami’de kılınacak olan cenaze namazının ardından Gölemezli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

“ACIMIZ BÜYÜK”
Kocabay’ın yakın dostlarından Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören, “Dava arkadaşımızı, dostumuzu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mehmet Kocabay’ın inşaat anlamında Denizli’ye katkısı büyük olmuştur. Değerli bir siyasetçi ve iyi bir insandı. Acımız büyük. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Yorumlar

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 2 Haziran 2017, 20:11

COK ÜZGÜNÜM ALLAH RAHMET EĞLESİN.MEKANI CENNET OLSUN.Mehmet GENÇOĞLU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı