REKLAMI GEÇ

İki Alanyalı Denizli’de buluştu

İki Alanyalı Denizli’de buluştu

Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Bedia Akartürk, hemşerisi olan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile bir araya geldi. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen bu buluşma, her ikisi de Alanyalı olan Emniyet Müdürü Demir ile sanatçı Akartürk için özel anların yaşanmasına neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2017 Salı, 15:30

Türkiye’nin sevilen seslerinden sanatçı Bedia Akartürk, “Denizli Türkülerini Söylüyor” projesi kapsamında geldiği ilimizde “Cemilem” türküsünü seslendirdi, Büyükşehir Belediyesi albümü için kayıt yapıldı.

Denizli’de programının yanı sıra bir dizi ziyaret gerçekleştiren sanatçı Akartürk, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i de makamında ziyaret etti.

İkili arasında samimi bir havada gerçekleşen sohbetin ana konuları Denizli’nin sosyal, kültürel ve güvenlik konuları ile ortak noktaları olan Alanya oluşturdu.

Mevlüt Demir tarafından kendisine hediye edilen ‘Alanya’ kitabının her sayfasını tek tek inceleyen Akartürk, çok detaylı ve güzel bir eser ortaya çıkarıldığını, Alanya’nın başka bir şekilde bu kadar güzel anlatılamayacağını ifade etti, emeği geçenlere teşekkür etti. Alanya’ya ait kültür sanat üzerine yoğunlaşan muhabbet sonrası ünlü sanatçı bir parantez açarak, Emniyet Teşkilatı’nın da son zamanlarda kalitesinin görünür derecede arttığını, bunun da kendisini özellikle mutlu ettiğini belirtti.

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Bedia Hanım’ın Denizli’ye gelip, özel olarak kendisini ziyaret etmesinden derin bir mutluluk duyduğunu belirtti, bunun da Alanyalı’ya has bir davranış olduğunu söyledi.

Demir tarafından, ünlü sanatçıya ziyaretinin anısına hediyeler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı