REKLAMI GEÇ

Denizli, Gönenç’in kızının düğününde buluştu

Denizli, Gönenç’in kızının düğününde buluştu

Denizli’nin deneyimli hukukçularından, Denizlihaber.com’un köşe yazarlarından ve CHP’nin eski İl Başkanı Zafer Gönenç’in kızı Ekin evlendi. Babasının mesleğini seçen genç avukat, diş hekimi Servet Akyıldız ile yaşamını birleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2016 Pazar, 13:43

Neşe-Zafer Gönenç’in kızları Ekin ile Muhteşem-Zekai Akyıldız’ın oğulları Servet, Karahayıt’ta bir otelde düzenlenen törenle evlendi. Düğün törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Gönenç ve Akyıldız çifti, havuz başındaki düğün törenine katılan davetlileri birlikte karşılayıp, tek tek “hoş geldiniz” dediler.

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Fizyoterapist Neşe ve Avukat Zafer Gönenç çiftinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

ANONS

ANNE ÇİÇEĞİ KAPTIM”
Sanatçı Tolgay da, düğün törenine şarkıları ve danslarıyla renk kattı. Zaman zaman davetlilerin masalarına da giden genç sanatçının, gelinin attığı çiçeği kapan Bensu Kenarlı ile diyaloğu da hayli ilginçti. Mikrofondan “anne çiçeği kaptım” diye seslenen Bensu Kenarlı’yı yanına davet eden Tolgay, mesleğini ve yaşını sordu. Ardından “Bensu, 25 yaşındaymış ve mimarmış” diye anons etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı