REKLAMI GEÇ

Amatör futbolunun yakından tanıdığı Musa Göçen, kalp krizi geçirip öldü

Amatör futbolunun yakından tanıdığı Musa Göçen, kalp krizi geçirip öldü

1 yıl önce evlendi, 20 gün sonra baba olacaktı. Denizli amatör futbolun yakından tanıdığı isimlerden olan 21 yaşındaki Musa Göçen, arkadaşlarıyla otururken kafede kalp krizi geçirip öldü.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2017 Salı, 14:28

Yıllarca amatör takımlarda futbol oynadı. Tekkeköy, İncilipınarspor gibi kulüplerde ter dökerken, sempatik kişiliğiyle herkesin sevgisini kazandı.

21 yaşındaki Musa Göçen, 1 yıl önce aşık olduğu Derya Göçen ile evlendi. Evlenince faal futbol hayatına son verdi. Bir tekstil firmasında çalışırken bir süre önce işten ayrıldı ve işsizdi. 20 gün sonra eşi doğum yapacaktı ve heyecanla doğumu bekliyorlardı.

Musa Göçen, bugün sabah saatlerinde Delikliçınar yakınındaki bir kafede arkadaşlarıyla otururken olduğu yerde yığılıp kaldı. Arkadaşları sağlık ekiplerini çağırdı. Ancak, talihsiz Musa’nın kalp krizi geçirerek öldüğü belirlendi.
Dokuzkavaklarspor Başkanı Ayhan Güller, “Acımız büyük. Değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Henüz 21 yaşındaydı ve 20 gün sonra baba olacaktı. Mekanı cennet olsun. Gencin ölümü çok acı veriyor, ne diyeceğimi bilemiyorum” diyerek acısını dile getirdi.

Musa Göçen, bugün ikindi namazının ardından Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Kayhan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı