REKLAMI GEÇ

“Oğlumu tutuklayın” diyen babaya Valilik’ten açıklama

“Oğlumu tutuklayın” diyen babaya Valilik’ten açıklama

Vali Hasan Karahan’ın düzenlediği ‘Halk Günü’ toplantısına katılan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir baba, oğlunun madde bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu madde satışı yaptığını belirterek, tutuklanması için yardımını istemişti. Denizli Valisi Hasan Karahan bugün yaptığı yazılı açıklamada gencin Amatem takibinde olduğu bilgisini paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2017 Çarşamba, 17:35

Denizli Valiliği’nce her ayın ikinci salı günü yapılan ‘Halk Günü’ toplantısında, Pamukkale’nin Bağbaşı Mahallesi’nde oturan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi, 24 yaşındaki oğlunun madde bağımlısı olduğunu, ayrıca uyuşturucu madde satışı yaptığını belirterek tutuklanmasını istemişti.

İlgili birimlere konunun araştırılması yönünde talimat veren denizli Valisi Hasan Karahan, bugün yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyunu bilgilendirdi.

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Daha önceden Denizli Devlet Hastanesi Denetimli Serbestlik Polikiliniği tarafından takip edilen Muhammed Göksu 19 yaşında olup, 06.04.2015-12.04.2017 tarihleri arasında Opioide bağlı bağımlılık sendromu tanısı ile Denizli Devlet Hastanesi AMATEM’e yatışı yapılmıştır. Tedavisi sonrası taburcu olan hasta AMATEM Polikiliniği tarafından takiplidir ve tedavisi sürdürülmektedir. En son 10.10.2017 tarihinde AMATEM  Polikliniğine başvuran hastanın gerekli tetkikleri yapıldığı ve reçetesinin düzenlendiği bildirilmiştir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı