REKLAMI GEÇ

Yardımına itfaiye yetişti

Yardımına itfaiye yetişti

Bereketli Mahallesi’nde, başı bir bidona sıkışan ve havasızlıktan ölmek üzere olan yavru sokak köpeğini, itfaiye ekibi kurtardı. O anları izleyen bir kız çocuğu gözyaşı döktü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 13:33

Bereketli Mahallesi’nde boş bir arsadan yavru köpek sesi duyan mahalle sakinleri, arsayı kontrol etti. Başı bidona sıkışan yavru bir sokak köpeği görüldü. Vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Bahçelievler Şubesi’ndeki ekibi, hemen ihbarın yapıldığı arsaya gitti. Başı bidona sıkışan ve havasızlıktan ölmek üzere olan yavru köpeği kurtarma çalışması başladı. İtfaiye ekibi, yavru köpeği kurtarmaya çalışırken, olaya şahit olan bir kız çocuğu da gözyaşı döktü.

İtfaiye ekibi köpeği, başına sıkışan bidonu dikkatli şekilde keserek kurtardı. Başındaki bidondan kurtulan yavru köpeğin ilk işi ise kendisine verilen suyu içmek oldu. Köpek daha sonra tekrar sokağa bırakıldı. Yavru köpeğin başına bidonun işkence yapmak için bilerek mi geçirildiği, yoksa içinde su olduğunu sanarak mı başını soktuğu anlaşılamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı