REKLAMI GEÇ

Yavru köpeği zehirlediler

Yavru köpeği zehirlediler

Merkezefendi 1200 Evler Mahallesi’nde bazı hayvanseverlerin soğuk havadan korumak için kulübede barındırdığı yavru köpeklerden birinin zehirlendiği iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2017 Pazar, 13:10

Merkezefendi 1200 Evler Mahallesi’nde bir yavru köpeğin zehirli yemek verilerek öldürüldüğü iddia edildi. Merkezefendi 1200 Evler Mahallesi’nde kalan hayvanseverler, doğum yapan köpek ve yavrularını soğuk havadan korumak amacıyla kulübe yaptılar. Ardından da her gün su ve yemeklerini karşıladılar.

Ancak bu saban ortaya çıkan manzara “İnsanlık ölmüş” dedirtti. Mahalle sakinleri üç yavru köpekten birinin zehirlenerek telef olduğunu görünce duruma tepki gösterdi.

Eşi ve kızının sabah yemek vermek için köpeklerin yanına gittiğini belirten Hülya Karademir, “Bugün bir kez daha insanlığın geldiği duruma şahit olduk. Mahallemizde doğum yapan bir köpeğin yavrularına yemek, su vererek bu soğuk günleri atlatmasına yardım ediyorduk. Bugün gördüğümüz o küçücük yavrulardan birinin kaskatı olmuş bedeni ile karşılaştık. Zehirlediklerini sanıyoruz” dedi.

Mahalle sakinlerinin bazılarının köpeklerden rahatsız olduğunu öne süren Karademir, “Köpeklerin havlamasından bile sinir oluyorlar. Belediyeyi arayarak buradan götürülmesini istediler. Doğanın kedi ve köpeğe ihtiyacı var. Bunu unutmayalım” diye konuştu.

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 20 Şubat 2017, 08:18

millet insanlıktan çıkmış horozun ötmesinden bile rahatsız oluyor belediyeye şikayet ediyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı