REKLAMI GEÇ

Elim Sende oluşumundan anlamlı etkinlik

Elim Sende oluşumundan anlamlı etkinlik

Muzaffer Atar, Züleyha Türker önderliğindeki “Elim Sende” oluşumu anlamlı bir etkinliğe hazırlanıyor. 11 Mayıs Perşembe günü Çamlık Locca Kafe “Garaj Satış Günleri”ni başlatacak olan oluşum, elde edilen gelirin hatırı sayılır bir bölümünü Yetim ve Acizleri Koruma Derneği’ne bağışlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2017 Salı, 17:03

Yurt dışında çok yaygın olan “Garaj Satışı” Denizli’de anlamlı bir çaba için yapılacak. Önderliğini Muzaffer Atar, Züleyha Türker’in yaptığı “Elim Sende” oluşumu, 11-14 Mayıs tarihleri arasında Çamlık Locca Kafe’de Garaj Satış Günleri düzenliyor.

İnsanların kullanmamaya karar verdikleri eşyalarını, mobilyalarını, giysi, oyuncak, takı ve kitapları, takas veya ücret karşılığında elden çıkarmalarına imkan tanıyacak olan “Garaj Satış Günleri”ne Denizli halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Oluşum ve organizasyon ile ilgili bilgi veren Züleyha Türker, “Elim Sende”nin bu anlayışla doğduğunu belirterek, “Oluşum, sürdürülebilir paylaşımlara farkındalık yaratma ve bağlı olarak ihtiyaç sahiplerine destek olabilme misyonuyla sizlerle bir araya gelmeye karar verdi. Çünkü büyük değişimler için küçük kıvılcımlar gerektiğine inanıyoruz. Bir bakarsınız ülke olarak bu faydalı kültürü benimsemede önemli yol almışız, neden olmasın?” dedi.

Organizasyonun paylaşmak ve hafiflemenin dışında çok özel bir anlamının daha olduğunu belirten Muzaffer Atar ise, etkinlikten elde edilecek gelirin önemli bir bölümünün Yetim ve Acizleri Koruma Derneği’ne bağışlanacağını söyledi.

Antika meraklıları için müzayedenin de yapılacağını ifade eden Muzaffer Atar, tüm Denizli halkını 11-14 Mayıs tarihleri arasında Çamlık Locca Kafe’ye beklediklerini söyledi.
Açılış, 11 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Muzaffer Atar   -  Bağlantı 10 Mayıs 2017, 01:02

çok teşekkürler!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı