REKLAMI GEÇ

Başsavcının makam şoförü Akşehirli, toprağa verildi

Başsavcının makam şoförü Akşehirli, toprağa verildi

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile birlikte geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden makam şoförü Muzaffer Akşehirli son yolculuğuna uğurlandı. Akşehirli için düzenlenen cenaze törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 14:34

Başsavcı Mustafa Alper ile birlikte geçirdikleri trafik kazasında vefat eden makam şoförü Muzaffer Akşehirli Umut-3’lerdeki Hilal Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cenaze töreninden önce Akşehirli’nin Merkezefendi’nin Selçuk mahallesindeki evine giderek taziyede bulundu.

Hilal Camisi’ndeki cenaze törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekilleri Reşat Petek, Şahin Tin ve Cahit Özkan, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, kazada yaralanan koruma polisi Ramazan Uğur, protokol üyeleri, adliye çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Muzaffer Akşehirli, öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi. Tabutunu bir süre Bakan Bekir Bozdağ da taşıdı.

Denizli’nin sevilen isimlerinden biri olan Muzaffer Akşehirli, Çakmak Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı