REKLAMI GEÇ

Otomobilin aynasını kırdı, örnek davranışta bulundu

Otomobilin aynasını kırdı, örnek davranışta bulundu

Akkonak mahallesinde Ahmet Fahri Debeniz’e ait 20 HA 063 plakalı otomobile çarparak aynayı kıran bir başka sürücü, örnek bir davranışta bulunup otomobil sahibine şu notu bıraktı: “Kardeşim aynanı ben kırdım. Zararın neyse karşılarım.” Notu okuyan otomobil sahibi ise, bu örnek davranıştan etkilendi, zararın yarısını kendisinin yarısını ise, karşı tarafın karşılayacağını açıkladı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2017 Cumartesi, 16:02

Bayramyeri’nde esnaflık yapan Ahmet Fahri Debeniz, bugün (Cumartesi) öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesinin Akkonak mahallesindeki Lozan Caddesi’ne otomobilini park etti. Bir süre sonra otomobiline binmek için yanına yaklaşan Debeniz, aynanın kırıldığını gördü. Otomobilin ön camındaki cam sileceğine tutuşturulmuş bir not gördü.


Elle yazılan notta, “Kardeşim aynanı ben kırdım. Zararın neyse karşılarım” yazıyordu. Nottaki telefonu arayan Ahmet Fahri Debeniz, “Arayıp, notu bırakan sürücüye teşekkür ettim” dedi.

Zararı kendisinin karşılayacağını söyleyen Debeniz, “İsminin Fikret olduğunu öğrendiğim kişi, Ulus hattında minibüs şoförüymüş. Örnek davranışı beni çok etkiledi. Aynanın kaç lira olduğunu bilmiyorum. Soracağım ve zararın yarısını kendim karşılayacağım, yarısını ise sürücü ödeyecek. Bu şekilde anlaştık. Dünya’da hala iyi insanlar var” dedi.

Yorumlar

oğuz tuncer   -  Bağlantı 3 Nisan 2017, 05:10

Normalde olması gereken ve normal karşılanması gereken bu tür davranışlar SIRADIŞI hale gelmiş ve hayret edilir hale gelmiş. Ama yine de güzel ve örnek bi davranış. Rabbim sayılarını artırsın böyle kişilerin….

Mehmet Sulayıcı   -  Bağlantı 2 Nisan 2017, 20:14

Bir başkadır Denizlimin insanı.

Bülent Topuz   -  Bağlantı 1 Nisan 2017, 23:40

Belediyenin yol çalışmaları nedeniyle girmek zorunda kaldığım dar bir sokakta park etmiş arabanın aynasına vurdum ve aynanın muhafazası çıktı. Uğraştım takamadım, aynaya kartımı bıraktım ama arayan soran olmadı. kartım düştü mü ne…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı