REKLAMI GEÇ

PAÜ’de hastane kantinlerinde de indirime gidildi

PAÜ’de hastane kantinlerinde de indirime gidildi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantinlerinde büyük oranlarda indirim uygulanmaya başladı. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kantinde incelemelerde bulundu, hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2017 Pazartesi, 13:19

Daha önce ihaleyle özel sektöre verilen hastane kantinleri, sözleşmenin sona ermesiyle birlikte Pamukkale Üniversitesi tarafından işletilmeye başlandı. Pamukkale Üniversitesi İktisadi İşletmesi bünyesinde hizmet veren hastane kantinlerinde % 60’a varan oranlarda indirimler uygulanmaya başladı. Pamukkale Üniversitesi kantinlerinde başlayan indirim atağı, geçtiğimiz Ekim ayında öğrenci kantinlerinde başlamıştı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, verilen hizmeti yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için hastane kantinlerini gezdi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Türkçüer ve hastane yetkililerinin hazır bulunduğu incelemede Rektör Prof. Dr. Bağ, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet etti. İndirimlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Rektör Bağ’a teşekkür etti.

Daha önce öğrenci kantinlerine indirim talimatı verdiğini belirten Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, hastane kantininin üniversiteyle geçmesiyle birlikte ciddi oranlarda indirime başlandığını söyledi.

Rektör Bağ, “Pamukkale Üniversitesi olarak amacımız öğrencilerimiz ve vatandaşımıza en uygun hizmeti vermektir. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yorumlar

öğrenci velisi   -  Bağlantı 14 Şubat 2017, 09:22

hocam gerçekten de öyle, dün öğleyin oradaydım.Kantinde oturacak yer kalmadı. Fiyatlar uygun. Ama çoğu insanlar yer bulamadı. Sizden ricamız. Bekleme salonlarında olduğu gibi boş alanların kısmını sandalye grubu ilave edilebilir mi.

hasan   -  Bağlantı 13 Şubat 2017, 23:43

ÖNCEDEN EL YAKIYORDU ŞİMDİ GİTTİM YERİNDE GÖRDÜM ÇAY ELLİ KURUŞ DÜŞMÜŞ BİRÇOK ÜRÜNDE ÖYLE SASTIM KALDIM TEBRİK EDERİM VE DEVAMINI DİLERİM HÜSEYİN BAĞ REKTÖRÜMÜZÜN İŞLETMEYİDE KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRARAK DAHADA İŞLEVSEL HALE GETİREBİLİR….

Necdet Efeoğlu   -  Bağlantı 13 Şubat 2017, 15:23

Hastane kantinindeki ürünler çok pahalıydı. İyi olmuş. Rektörümüz Hüseyin Bağ hocadan Allah razı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı