REKLAMI GEÇ

Pamukkale Üniversitesi’nde Bahar Şenliği etkinlikleri başladı

Pamukkale Üniversitesi’nde Bahar Şenliği etkinlikleri başladı

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019” kortej yürüyüşü ile başladı. Etkinlikler 19 Nisan tarihine kadar devem edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2019 Çarşamba, 10:01

Pamukkale Üniversitesi 2019 Yılı Başar Şenlikleri yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşü Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, PAÜ Yönetimi, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşirken, açılışta PAÜ Havacılık Topluluğunun yamaç paraşütü uçuşu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi, PAÜ Bahar Koşusu, halk oyunları zeybek gösterisi ve ‘‘Buldan’da Bahar’’ adlı defile gerçekleştirildi.

19 Nisan Cuma gününe kadar sürecek PAÜ Bahar Etkinlikleri; DJ performansları, çeşitli oyun aktiviteleri, PAÜ öğrenci topluluklarının düzenlediği etkinlikler ve ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler ile renklenecek. Ayrıca Türkiye’de baahar etkinliklerinde ilk kez Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan sıcak hava balonu uçuşlarını PAÜ öğrencileri deneyimleme şansı yakalayacak.

PAÜ Bahar Etkinlikleri 2019 ile renklenecek Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde dört gün boyunca; Paintball, bungee jumping, salto trambolin, rodeo, canlı langırt, balon futbolu, döner merdane, karaoke, limbo, dev jenga ve labirent oyunları gibi aktivitelerin yanı sıra resim sergisi, yamaç paraşütü uçuşu, halk oyunları gösterileri gibi öğrenci topluluklarının gerçekleştireceği etkinlikler ve PERA, Hey Dougles, Ufuk Beydemir gibi ünlü sanatçı ve grupların vereceği konserler PAÜ öğrencileri ile buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı