REKLAMI GEÇ

Denizli protokolünden bayram mesajları

Denizli protokolünden bayram mesajları

Denizli Valisi Hasan Karahan başta olmak üzere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ve protokol üyeleri Bayram mesajı yayımladı. Birlik beraberlik ve hoşgörü dileklerinin ön plana çıktığı mesajlarda bayram tatilinde yolda olacaklara da dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları temennisinde bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2019 Salı, 11:51

DENİZLİ VALİSİ HASAN KARAHAN:
Vali Karahan, yazılı mesajında bayramların, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günler olduğunu belirtti.

Karahan, mesajında “Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, nefsimizin ve bencilliğimizin bizi yönlendirmesine fırsat vermeden kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalıyız. Büyük Türk milletinin en güzel hasletlerinden olan, yardım etmek, kim olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olmak anlayışıyla, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, bitap düşmüş yürekleri onarmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz. Bu mübarek bayram, inşallah, asırlardan bu yana var olan bu sevgi kültürünü, bu hoşgörü kültürünü yeniden tazeleme, daha da güçlendirme vesilesi olur.” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN:
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, yayımladığı yazılı mesajında bayramların kardeşlik, hoşgörü, sevgi, birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine ve insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi.

Bayramların pek çok güzel duyguyu içerisinde barındırdığını vurgulayan Zolan, mesjında şunları kaydetti: “Ramazan Bayramı, kardeşliğin, hoşgörünün, sevginin, birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerimizdendir. Bu bayram, herkesin birbirine sevgi ve hoşgörü ile baktığı, paylaşma ve dayanışma duygusunu güçlendirdiği anları yaşamalıyız. Bu özel günleri çok iyi değerlendirerek dargınlıklara ve küslüklere son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız. Akraba, dost, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret etmeli, onların gönüllerini alıp, bayram sevincini doyasıya yaşamalıyız. Bugün bu mübarek günleri huzur ve güven içinde idrak edebiliyorsak bunu, ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Vatanı ve milleti için kanını döken tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum.”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ:
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bayramlar, mutluluğun ve huzurun paylaşıldığı zamanlardır. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

İslam aleminde 11 ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayının ardından idrak edilen Ramazan Bayramı ile ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki mesaj yayımladı. “Acısıyla tatlısıyla güzel bir Ramazan ayı geçirdik” diyen Başkan Örki mesajında, “Belki bu süreçte yakınlarımızı kaybettik, mutlu haberler aldık. Yakınlarına kaybedenlere başsağlığı, şifa bekleyenlere de acil şifalar diliyorum. Güzel haber alanlara da bu müjdelerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramı, tüm dünyadaki Müslümanlar için en önemli bayramlardan biri. Ramazan bayramı şükrün, birlik ve beraberliğin mutluluğun ve huzurun paylaşıldığı zamanlardır. Bu paylaşımla güzellikler artar. Allah, önümüzdeki yıllarda da Ramazanlara ve bayramalar kavuşmayı nasip etsin” dedi.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN:
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Ramazan Bayramı içinyayımladığı mesajında  “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayını geride bırakarak, sevdiklerimizle bir arada olduğumuz, dargınlıkları unuttuğumuz Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak, bütün hemşerilerimizle birlikte, Ramazan ayını en iyi şekilde yaşamaya gayret ettik. Merkezefendili kardeşlerimizle iftar sofralarında oruçlarımızı beraber açtık, yemeklerimizi paylaştık. Manevi değerlerin pekiştiği bayramlarımız, toplumumuzun kaynaştığı, sevgi ve saygının perçinlendiği özel ve değerli günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramı’nın, ülkemize güven, barış, adalet, hukuk ve huzur getirmesini temenni ediyor, Türk milletinin, Denizlililerin ve Merkezefendililerin Ramazan Bayramı’nı en içten duygu ve dileklerimle kutluyorum” dedi.

BULDAN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ŞEVİK:
Belediye Başkanı Mustafa Şevik mesajında  “Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Böyle güzel bir ortamda Ramazan Bayramı’na huzurla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek, Ramazan Bayramı ruhuna uygun yaşamalıyız” dedi.

Buldanlılarla birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduğunu belirten Başkan Şevik, Ramazan Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak, tüm Buldanlıların  bayramını kutladı.

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN:
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlililer’in Ramazan Bayramı’nı kutladığı yazılı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bayramlarımız, birçok güzelliği buluşturur… İnsanlar, her türlü farklılık ve ayrılığı bir kenara bırakarak bayramlaşırlar; kucaklaşırlar. Bu manevi atmosferin, milli birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını umarım. Bu sayede, vatandaşlarımızın arasındaki insani bağların daha da güçlenmesini, birbirlerine duydukları sevginin hızla çoğalmasını temenni ediyorum. Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’i, sağlık ve afiyetle tamamlamanın mutluluğunu yaşarken, birlikte aynı heyecan ve sevinçle karşıladığımız Ramazan Bayramı’nızı, en içten duygularımla kutluyorum. Yüce Rabbimden, bu müstesna günün, insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle, ağzınızın tadı bozulmadan geçireceğiniz sağlıklı, mutlu ve güzel günler sizinle olsun.”

DENİZLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ:
Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “On bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayarak Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlıkların son bulduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve saygının öne çıktığı, özel ve önemli günlerdir. Bu özel ve önemli günler dost, akraba ve büyüklerin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı zamanlardır. Tüm bu değerlerin Ramazan Bayramı’nda doyasıya yaşanması temennisiyle milletimizin ve islam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, huzur, barış ve mutluluk içerisinde nice bayramlara kavuşmayı temenni ederim.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ AV. YUSUF GARİP:
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Avukat Yusuf Garip, yayımladığı mesaj ile Denizlililerin, Türk Halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. Garip, “Manevi iklimiyle huzur bulduğumuz, Ramazanı ayını geride bırakarak kutlu bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını, bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Gelenek ve göreneklerimizin nesilden nesile aktarılmasına vesile olan bu özel günler, toplumlar arasında birlik ve beraberlik duygularını yoğunlaştırıyor. İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı perçinleniyor. Bu duygu ve düşüncelerle ailelerin birlikte olmaktan keyif aldığı, coşkunun katlanarak arttığı; şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, manevi paylaşımların olduğu huzurlu, sağlıklı, mutlu bayramlar dilerim” dedi.

AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI UĞUR GÖKBEL:
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Ramazan Bayramı ülkemizin birliğini pekiştirsin, İslam âleminin bütünleşmesine vesile olsun. Çünkü her daim, bayramların birleştirici gücüne ihtiyacımız var. İçimizdeki coşku ve heyecanın, Allah’ın gönüllerimize verdiği, manevi bir haz olduğu aşikârdır. Bayramları güzel ve anlamlı kılan da bu maneviyattır. Ülkemize ve İslam coğrafyasına yönelen tehditleri ancak bayramlarda ortaya çıkan kardeşlik ve beraberlik ruhuyla bertaraf edebiliriz. Bayramlarda yüreklerimizde oluşan sevgi, merhamet, hoşgörüye hayatımızın her döneminde ihtiyacımız olduğunu ifade etmek istiyorum. Bayram ruhunun, sosyal yaşantımızda egemen olması, toplumun yaşam felsefesi haline gelmesini ümit ediyorum. Bu Ramazan Bayramı’nın da, Türkiye’mizde kardeşliğin, birlik ve beraberliğin güçlenmesine, İslam âleminin uyanışına, bütünleşmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı