REKLAMI GEÇ

Denizli Şiir Günleri’nin 27’ncisi yapıldı

Denizli Şiir Günleri’nin 27’ncisi yapıldı

Kısa adı YAZ-AR-BİR olan Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği her ayın ilk Cumartesi günü yaptığı “Denizli Şiir Günleri-Şiirini Al da Gel!” etkinliğinin 27’ncisi yapıldı. Denizli Türk Ocakları Salonu’nda gerçekleştirdiği şiir ve türkü şölenine çevre illerden de konuklar katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2019 Çarşamba, 10:16

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği her ayın ilk Cumartesi günü gerçekleştirdiği ‘ Denizli Şiir Günleri-Şiirini Al da Gel!” programının 27’ncisini yaptı. Program, YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun başka bir edebiyat programı için şehir dışında olması nedeniyle YAZ-AR-BİR Genel Başkan Yardımcısı Hüsamettin Tat’ın açış konuşması ile başladı.

Tat yaptığı konuşmada, Aydın, Muğla ve Samsun’dan gelerek programa katılan, şair ve sanatçılara teşekkür ederek, “Şiirini alda gel” şiir etkinliklerinin gelenekselleşerek 27. etkinliğe ulaştığını ve her ay katılım sayısının arttığını dile getirerek Denizli Türk Ocakları başkan ve yönetimine salonu kendilerine tahsis ettikleri için teşekkür etti.

“Bizler şehir dışından gelen davetlere katılmaya çalışıyoruz, 2020 programında KKTC ve Bulgaristan’da birer program yapma konusunda irtibatımız sürüyor” diyen Tat, daha sonra YAZ-AR-BİR’in faaliyetleri, misyonu ve vizyonuyla ilgili bilgiler verdi.

Ayrıca Tat konuşmasının devamında, “Samsun, Muğla ve Aydın’dan katılan şair ve sanatçı dostlarımız Muğla Fethiye’den YAZ-AR-BİR’in 2002 yılından beri üyesi olan, Fethiye’nin Dede Korkut’u olarak bilinen sayın Ünal Şöhret Dirlik hocamız, değerli dostlarımız Birdal Can Tüfekçi, Mustafa Taner, Nurettin Göztepe ve Osman Acar; Nazilli’den sayın Şevki Öztürk abim, Samsun’dan eğitimci, yazar ve şair dostumuz Ahmet Çukur’a özellikle teşekkür ediyoruz, ayağınıza sağlık. Gurbetteki Afyonlular Dernek Başkanı Mustafa Gökmen bey de bizi yalnız bırakmadı, teşekkür ederim” dedi.

Sunuculuğunu YAZ-AR-BİR Genel Sekreteri Sadık Dağdeviren’in yaptığı programda şairler Ünal Şöhret Dirlik, Birdal Can Tüfekçi, Mustafa Taner, Nurettin Göztepe, Osman Acar, Şevki Öztürk, Ahmet Çukur, Hüsamettin Tat, Sadık Dağdeviren, Mehmet Aslan, Ali Tuluk, İsmail Gökçe, Ünal Şahinler, Ahmet Sarı, Melahat Kuzu, Mehmet Akdağoğlu, Selami Arıkan, Nilüfer Bekçi, Mustafa Demirci, Ahmet Çölgeçen, Hüseyin Çomak, Mustafa Gökmen, Ayşenur Akıllı, Serdar Gedizlioğlu, Mesut Akdağ, Muharrem Özçelik ve Hasan Eren şiirlerini okudular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı