REKLAMI GEÇ

Özpekler, görme engellileri ağırladı

Özpekler, görme engellileri ağırladı

Bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği’ne bağlı görme engelli üyeleri, Özpekler Su Ürünleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yasin Özpek yemekte ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2017 Cumartesi, 12:02

Kelleci Kardeşler Restaurant’ta verilen yemeğe Özpekler Su Ürünleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Başkanı Dilek Ümran Öztürk ve 30 görme engelli üye katıldı.

Yemekte işadamı Özpek ile koyu bir sohbete dalan üyeler, keyifli zaman geçirdi. Görme engelli üyeler Özpek’in Denizlispor sohbeti üzerine önümüzdeki sezon bir maça geleceklerini de ifade etti.

2 gün boyunca Denizli’de kalacak dernek üyelerini ağırlayacaklarını ifade eden Yasin Özpek, “Herkes birer engelle adayıdır. Zor şartlarda yaşayıp, spor yapıyorlar. Kendilerini ağırlamaktan onur duyduk. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Toplum olarak engelli vatandaşlarımızın yanında olmalıyız. Saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşarak hayatlarını kolaylaştırmak için imkanlarımızı kullanmalıyız” dedi.

Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği Başkanı Dilek Ümran Öztürk ise, misafirperverliğinden dolayı Özpek’e teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı