REKLAMI GEÇ

Denizli’de deve güreşi şenliği var

Denizli’de deve güreşi şenliği var

Denizli’de geleneksel hale gelen deve güreşi şenliklerinin üçüncüsü yarın yapılacak. Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’ndeki şenliklere herkes davetli.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2018 Cumartesi, 10:27

Türkiye’nin en büyük deve güreşi şenliği orgnazisayonu Denizli’de üçüncü kez start alıyor. MHP Denizli milletvekili adaylarından ve Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz’un önderliğindeki organizasyon yarın sabah meraklıları ile buluşuyor.

Geleneksel hale getirilen Denizli Deve Güreşleri bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilecek. Pazar günü sabah 10:00’da Türk Spor oyunları Kompleksi’nde başlayacak şenliklere Türkiye’nin dört bir yanından yarışmacı develer ve sahiplerinin yanı sıra deve güreşi meraklıları katılacak.

Organizasyonda Türkiye’nin bu alandaki namlı develerinden 200’ü boy gösterecek. Arenada şampiyon olmak için mücadele edecek develer yine seyir zevki yüksek bir atmosfer oluşturacak. Şenliği izlemek için yine dört bir yandan konuklar ağırlanacak. Denizli’deki deve güreşi meraklıları da gün boyu sürecek etkinlikte yer alabilmek için erken saatlerden itibaren Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde hazır olacak.

Şenliğin organizasyonunu yine MHP Denizli milletvekili adayı ve Denizlispor Başkan Yardımcısı Mehmet Uz üstlendi.

Tüm Denizlilileri şenliğe davet eden Mehmet Uz, kendi develeri ile de şenlikte yarışacak. Şenlik ağasının da seçileceği etkinlikle ilgili bilgi veren Uz, “Türkiye’nin en önemli deve güreşi şenliklerinden birini Denizli’de yapıyoruz. Bu etkinliği geleneksel hale getirdik. Ülkenin dört bir yanından kaliteli develer şenlikte boy şampiyon olmak için mücadele edecek. Deve güreşi sevenler için yine keyifli bir gün olacak. Herkesi bu etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı