REKLAMI GEÇ

Denizli’de jandarma 23 yıl sonra aynı sürücüyü aynı araçla aynı yerde durdurdu

Denizli’de jandarma 23 yıl sonra aynı sürücüyü aynı araçla aynı yerde durdurdu

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde 2000 yılında karayolunda broşür dağıttıkları sırada bir sürücüyle fotoğraf çektiren jandarma ekipleri, 23 yıl sonra aynı yerde aynı traktörle aynı sürücüye broşür verip fotoğraf çektirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2023 Perşembe, 11:05

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2000 yılında Sarayköy ilçesi Hasköy Mahallesinde karayolunda trafik kurallarıyla ilgili bilgilendirme broşürü yaptığı sırada yoldan geçen mahallede çiftçilik yapan Safi Açıkbaş (65) yönetimindeki 20 SD 141 plakalı durdurup, sürücüsüyle fotoğraf çektirdi.

Ekipler, geçtiğimiz hafta aynı noktada broşür dağıttığı sırada aynı traktörüyle yolculuk yapan Açıkbaş’a tekrar broşür verilip fotoğraf çektirdi.

23 yıl sonra aynı yerde aynı araç ve aynı sürücüyle çekilen fotoğraf Jandarma Genel Komutanlığı’nın sosyal medya hesabından “Trafik Jandarmamız dün olduğu gibi bugün de görevinin başında milletimizin hizmetinde” notuyla paylaşıldı.

İki fotoğrafı yan yana görünce duygulandığını dile getiren Açıkgöz, “2000 yılında traktörümle tarladan geliyordum, jandarma beni durdurup trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaptı. Biraz sohbet ettik ve bana bilgilendirme broşürü verdiler. Sonrasında fotoğraf çekmişler, ben çekildiğinin farkında değildim” dedi.

O zamandan beri trafik kurallarına uyduğunu, traktörüyle hiç bir kazaya karışmadığını anlatan Açıkgöz, “Evimden çıkıp tarlama giderken uygulama noktasında broşür dağıtan ekipler beni durdurdu biraz sohbet ettik. Bilgilendirme yapıp broşür verdiler. Arkadaşlar beni ve plakamı biliyormuş. Sonrasında bana 23 yıl önce burada çekilen fotoğrafı gösterdiler, çok şaşırdım çok duygulandım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı