REKLAMI GEÇ

Denizli’de KPSS’de 14 bin aday ter dökecek

Denizli’de KPSS’de 14 bin aday ter dökecek

Memurluk hayali kuranlar pazar günü Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak. Sınav Denizli’de 37 merkezde yapılacak ve 14 bin aday katılacak. Tüm adayların ortak hedefi, atamalarına yetecek puanlara ulaşabilmek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2018 Çarşamba, 11:12

Kamu Personeli Seçme Sınavı 7 Ekim Pazar günü Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Denizli’de ise 37 binada 14 bin aday sınava katılacak.

ÖSYM Denizli İl Koordinasyon Kurulu sınav öncesinde toplandı, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumu ile ilgili sınav hazırlıkları ve önlemleri ele aldı. Kurul, sınava girecek adayların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için uyarılara dikkat etmesini istedi.

ÖSYM Denizli İl Koordinasyon Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Adaylar, güncel fotoğraflı ve soğuk damgalı mevcut nüfus cüzdanları/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları, geçerlilik süresi dolmamış pasaportları veya “Geçici Kimlik Belgesi/Kimlik Kartı Talep Belgesi” ile sınava girebilecekler. Pazar günü gerçekleşecek KPSS Orta Öğretim oturumunda, adaylar ve sınav görevlileri sınav giriş belgelerini göstermeleri halinde büyükşehir belediyesi otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Sınava girecek adayların ve sınav görevlilerinin herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için sınava giriş belgelerinde yazılı açıklamaları dikkatlice okumaları, sınava giriş kurallara uygun şekilde binalara gelmeleri gerekmektedir. Sınav görevlilerinin de görevlendirme belgesindeki açıklamalara uygun olarak hareket etmeleri gerekmektedir” denildi.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK
Sınavın yapılacağı 7 Ekim Pazar günü Denizli İl Nüfus Müdürlüğü kimliğini kaybeden veya unutan adaylara yardımcı olmak için saat 07.00-10.00 arası açık olacak. Nüfus müdürlüklerinden geçici kimlik belgesi alabilmek için adayların yanlarında iki adet fotoğraf ve 2018-KPSS Orta Öğretim sınava giriş belgesini bulundurmaları gerekiyor.

SAKIN GEÇ KALMAYIN
Sınav günü sınavın yapılacağı binalarda emanet alınmasının söz konusu olmadığı da açıklandı.

Adayların sınav binalarına alınma işlemi saat 10.00’da sona erecek. Saat 10.00’dan sonra, binalara her ne sebeple olursa olsun adaylar alınmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı