REKLAMI GEÇ

Denizlili Alper, yarışmadan kazandığı parayı çocuklara harcayacak

Denizlili Alper, yarışmadan kazandığı parayı çocuklara harcayacak

2018’de gezi için gittiği Ukrayna’nın Kiev kentinde üzerine ağaç dalı düşen ve omurilik felci olan Alper Patır, ATV’de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 30 bin lira kazandı, paranın bir bölümünü doğuştan yürüyemeyen çocuklar için harcayacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2020 Pazar, 14:09

Bir ilaç firmasında çalışırken, 2018’de gezi için gittiği Ukrayna’nın Kiev kentinde üzerine ağaç dalı düşerek omurilik felci olan 39 yaşındaki Alper Patır, ATV’de yayımlanan ve Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı.

İlginç hayat hikayesi ile ekran başındakileri zaman zaman duygulandıran ancak yaşama tutunma azmiyle umut veren Alper Patır, yarışmadan 30 bin TL kazandı. Paranın bir bölümünü bir kas hastalığı olan serebral palsi hastası çocuklara tekerlekli sandalye ve yürüme araçları için kullanacağını söyledi.

Sıradışı doğa sporları ile ilgilenen AKUT gönüllüsü olan Alper Patır’ın kazadan sonra ‘Bu bacaklar çalışacak arkadaş’ sloganıyla hayata tutunma çabası haber olmuş ve takdir toplamıştı.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 1 Kasım 2020, 15:48

Bu memlekete ALPER gibi adam lazım azmiyle gurur duyuyorum anandan emdiğin süt helal olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı