REKLAMI GEÇ

Denizlili dövmeci Ozan Varel’e 3.lük ödülü

Denizlili dövmeci Ozan Varel’e 3.lük ödülü

Marmaris uluslararası Tattoo Festival’in bireysel avangart kategorisinde yarışan Denizlili dövmeci Ozan Varel, kendi tasarımı olan Medusa modellemesiyle 3.lük ödülü kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 11:06

Dünyanın 4 bir yanından 170 dövmeci, Marmaris’te bir araya geldi. Marmaris Uluslararası Tatttoo Festival’inde farklı kategorilerde bireysel ve takım olarak yarışan dövmecilerden Denizli’yi temsil eden Ozan Varel, Avangart kategorisinde derece yaptı.

Model Eda Çelik’in sol bacağında uyguladığı ve kendi tasarımı olan Medusa modellemesiyle yarışmaya katılan Tattoo ustası Varel’in avangart çalışması jürinin beğenisini kazandı. Varel bu çalışmayla kategori üçüncüsü oldu. Varel, sosyal medyadan hem yarışma ile ilgili görselleri hem de mutluluğunu paylaştı.

BU ÖDÜL İLK DEĞİL
Varel, bundan yıllar önce İstanbul Tattoo Fest’e katılmış, realistik kategorisinde ikincilik, küçük dövme kategorisinde ise üçüncülük ödülü almıştı.

DENİZLİ ADINA MUTLUYUM
Ozan Varel aldığı ödülle ilgili olarak Denizlihaber.com’a “Denizli’den böyle birinin çıkması bile mutluluk verici. Gittiğim yerlerde Denizlili olduğumu söyleyince şaşırıyorlar. Dünyanın her yerinden insanların izlediği bir organizasyonda bu konudaki başarımızın tescillenmiş olması Denizli adına çok hoş” diye konuştu.

İSTANBUL VE ANKARA’DAN BİLE GELİYORLAR
Varel artık şehir dışından da müşteriler aldıklarının altını çizerken, “Bugün İstanbul ve Ankara’dan bile talep alır hale geldik. Bu, kendimizi ülke standartlarının üstüne çıkarma konusunda, doğru işler yaptığımız anlamına geliyor. Çok mutluyum, gururluyum” dedi.

RESİM VE HEYKELE AĞIRLIK VERDİ
Varel, son zamanlarda ağırlığını heykel ve resim üzerine verdiğini belirtti. Artık zamanının önemli bir kısmını heykel ve resim yaparak geçirdiğini belirten Varel, eserlerin yurt içi ve yurtdışından talep gördüğünü dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı